17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
ielts overall 7
但writing同speaking得5.5
擺唔擺上去好

師兄 listening reading 好勁
晨早一拜
IELTS god
Offer god
BU ISEM
CIty ELTM EE三寶
ielts overall 7
但writing同speaking得5.5
擺唔擺上去好

師兄 listening reading 好勁

我都係咁照擺
想問下hku late application 係咪無乜可能有interview?
HKCC engine year 1 gpa 3.7
gpa無諗過咁高 所以咩都未準備過
依家先準備會唔會太遲
求解答

我個fd上年3.72報late application
hku打電話問下佢對邊個Engine有興趣,問完就冇回音
Offer god
UST
POLY
CITY
BU
每日一拜Offer God
HKU EE
UST civil
Polyu ME
Offergod
Gpa god
City poly bu hku
想問下hku late application 係咪無乜可能有interview?
HKCC engine year 1 gpa 3.7
gpa無諗過咁高 所以咩都未準備過
依家先準備會唔會太遲
求解答

我個fd上年3.72報late application
hku打電話問下佢對邊個Engine有興趣,問完就冇回音

咁你個fd答乜engine
Edu ece part time degree 洗唔洗面試
HKUBSS 求你降臨
offer godzzz

你個名
有冇巴絲知道BSIM收幾多🙏🏻🙏🏻
有無人知city marketing大概幾時開始interview?
之前聽講過話年初五都會interview
同埋會點通知有interview?
今個新年唔係香港 驚miss左
Poly聽完talk果斷決定international shipping first choice
Gpa god
Offer god

加油,天日考ielts朋友
offer god

唔會

8科?

聽講啲prof會問返你做咩報咁多啫

下屌唔係呀 認真架?
屌驚入唔到咪鳩報 有乜解

我報5科,ok?

5科係幾多個dept?
一般4-5都頂到盡

最後我報左7科,我friend報左12科,會有問題?
商科cgpa3.67 報poly hotel 定 tourism好

商科做咩報呢啲 ?唔報mkt mgt?

收得好少人 自己又唔高分

但poly唔同科可能會叫你year1讀起

巴打你好,上次問過你cityu marketing,
interview睇得重?

interview會唔會問business forum d 內容

只會問你有冇去過 去左可能會問你有咩得著學到咩 有啲人應用返去自己既self-intro度e.g. branding
但我上年冇去 你要主動講返點解同你去做既個樣野係點有意義過去聽個talk
今晚係ac1 LT-6

thx

我報5科,ok?

5科係幾多個dept?
一般4-5都頂到盡

錢太多

我報5科,ok?

5科係幾多個dept?
一般4-5都頂到盡

錢太多

佢cgpa 3.2,怕無offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞