17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Ust cu hku city呢排會唔會出offer
等到想死 是但一間都好呀

咁快 Year1/2? City 都未deadline

2呀

巴打 same case 留telegram ok?
拎左我份ielts去做investigation
遲d先可以知成績
有無人試過?
Hku offer god cgpa>=3.6
遲d先可以知成績
有無人試過?

你幾多分
遲d先可以知成績
有無人試過?

你幾多分

本來今日會知
但係online check 唔到
我send email 問得到呢個答覆
我未知自己成績
覺得non-jupas 就係高gpa同叻仔的人 i have good news for you!

大學non-ju收asso可以好求其
https://lihkg.com/thread/83520/page/1
想問下city engine會唔會都睇好重英文?
有無人知city marketing大概幾時開始interview?
之前聽講過話年初五都會interview
同埋會點通知有interview?
今個新年唔係香港 驚miss左

Sane 初四先番

我報5科,ok?

5科係幾多個dept?
一般4-5都頂到盡

最後我報左7科,我friend報左12科,會有問題?

12科? 我都係8科咋喎

兩個都報曬。
因為sf要用speed 個system報。

而poly hotel and tourism 的ugc要用poly nonjupas的system報。

我建議你兩邊報曬,sf早報有免報名費,跟gpa唔洗in去派既,但hkcc有機會要in。

Poly ugc果可以放tourism做first,因為佢收低過hotel man。

但都要睇番佢今年點set個conditional offer,同埋睇佢地點對自己班親生仔。上年收得十幾個poly hd,連其他department聽到都話佢刻薄。如果佢放鬆,你地會少左位,加油爆gpa。

唔該哂幾位巴打 收到哂
今個sem一定會爆佢老味

想問staffing and selection 依科好唔好讀

咁而家點算呀?

話真係好想入city

又好似真係得喎
但好唔好講一啲係水泡科同埋一啲科係ff下?

On9 professor 係有你record 報左咩科
如果佢知你報咁多 比著你係professor
你會點睇? 覺得你係大包圍 唔清楚自己有咩興趣
讀緊ive accounting cgpa3.58
冇考過dse 遲d會考返ielts
報左bu accounting 想報埋poly
想知有冇機
會唔會因為冇考過dse就直接篩走
Poly聽完talk果斷決定international shipping first choice

入呢科gpa大概幾多?

我報5科,ok?

5科係幾多個dept?
一般4-5都頂到盡

最後我報左7科,我friend報左12科,會有問題?

12科? 我都係8科咋喎

有無人知ielts 6係咪可以補返dse個3
offer son

yes
覺得non-jupas 就係高gpa同叻仔的人 i have good news for you!

大學non-ju收asso可以好求其
https://lihkg.com/thread/83520/page/1

Poly聽完talk果斷決定international shipping first choice

講多d

yes

唔該巴打

講多d

好快推爆,你加密,ok?

講多d

好快推爆這科,你加密,ok?
讀緊ive accounting cgpa3.58
冇考過dse 遲d會考返ielts
報左bu accounting 想報埋poly
想知有冇機
會唔會因為冇考過dse就直接篩走

巴打呢科讀成點?
有無人知city marketing大概幾時開始interview?
之前聽講過話年初五都會interview
同埋會點通知有interview?
今個新年唔係香港 驚miss左

Sane 初四先番

真係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞