17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
請問yr1報non ju商科係咪一定要寫personal statement?
冇參加過study tour冇working experience
Offer God
HKU EE
UST civil
Polyu ME
請問yr1報non ju商科係咪一定要寫personal statement?
冇參加過study tour冇working experience

冇記錯的話
三大咩科都要 其他自由決定交唔交

e科唔撚洗咁多野 求其就得 gpa有3.5以上都有機

聽有啲師兄講3.3都收😑

前幾年都聽聞ielts要6.5or above,依家好似無乜理
Gpa就真係3.3以上都有機會有得in
Btw入到黎hea讀都唔會太爛,差唔多科科都交功課only

但聽人講hku im廢到好似top up咁

又係時候講下,HKU BSIM狗都唔讀

巴打仲係到

唔記得絲打入左乜,係咪city mkt?

Yess ar

收到
毒撚終於有機會去大學但好驚面試

same

Same 呀

去一次就知個位置有幾正

啱啱google左,原來咁鬼遠

前幾年都聽聞ielts要6.5or above,依家好似無乜理

都叫kong u仔呀

Same 呀

去一次就知個位置有幾正

啱啱google左,原來咁鬼遠

其實有咩要準備/拎去

都係聽日in呀
而家已經好撚驚

幾點阿巴打
我好驚會撈埋啲jupas人一齊in
到時大家英文啪啪聲我呢啲毒撚就玩完

吓會㗎咩
依加已經淆到痴線

我individual
1vs2
hku俾interview係打電話定email

email

email

另外真心想問
因為我yr1 太空人
最快都要二月中先出sem 1 gpa
d大學已經提醒我要交 但我真係交唔到
我見到我報既科已經有人收到year1 既interview 好驚冇機 有冇人可以幫到我

email

email

你係咪都有報

email

你係咪都有報

我報science

email

你係咪都有報

我報science

咩消息都冇
另外真心想問
因為我yr1 太空人
最快都要二月中先出sem 1 gpa
d大學已經提醒我要交 但我真係交唔到
我見到我報既科已經有人收到year1 既interview 好驚冇機 有冇人可以幫到我

太空人一樣情況

email

你係咪都有報

我報science

咩消息都冇

sci好似係3月先有interview

我報science

咩消息都冇

sci好似係3月先有interview

Science 好似真係3月4月先有

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣
City Poly offer
Offer God
sem 4成績無用?bba offer可能派哂

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣

呢科系top up ar, 其實都係因為HKU個名先入去讀嘅姐 但奇怪在呢科係under faulty of education
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞