17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
ielts god
offer god
gpa god
Offer god
HKU UST
唔該曬上個post 答我個位巴打

同埋想幫fd 問下CU邊到有得睇每一個programme 嘅收生人數?

據我所知冇得睇
想問下ou幾時唔比報名
CU sw有無人收到interview
發覺interview其間講錯野 但個時prof.無插咀指正我 係咪已仆得街

其它人都有講錯野 prof.有指正

我地成組都無比prof.指正過
不過我都講到1999咁
我岩岩先知city有得買番張成績表
但我之前報poly 同city個時交成績表個時交左friendly print版本比佢
我係先dl左friendly print 之後再轉pdf咁交
我仲要已經交曬錢
我想問用friendly print 版本得唔得架
定係我聽日即刻買張再補交
同埋我可以點解釋

求咁多位巴絲解答
無知一問 想問下city係咪真係無限報?佢會唔會因為你報得多科而唔比interview你?

因為我就係報左8科 好驚佢唔出interview比我

求巴打解答

唔會

8科?

回返前一頁巴打
polyu ME

Hkcc engine 3.47報poly me or bse有無機

唔知
試下無壞,interview表現好D 應該都有機

定我報bd engine 算 由year two讀起
無知一問 想問下city係咪真係無限報?佢會唔會因為你報得多科而唔比interview你?

因為我就係報左8科 好驚佢唔出interview比我

求巴打解答

唔會

8科?

聽講啲prof會問返你做咩報咁多啫
但我之前報poly 同city個時交成績表個時交左friendly print版本比佢
我係先dl左friendly print 之後再轉pdf咁交
我仲要已經交曬錢
同埋我可以點解釋

求咁多位巴絲解答

我仲要已經交曬錢
同埋我可以點解釋

求咁多位巴絲解答

買過再upload
冇乜嘢
唔該曬上個post 答我個位巴打

同埋想幫fd 問下CU邊到有得睇每一個programme 嘅收生人數?

據我所知冇得睇

唔該巴打

唔會

8科?

下屌唔係呀 認真架?
屌驚入唔到咪鳩報 有乜解

唔會

8科?

下屌唔係呀 認真架?

我報5科,ok?

8科?

下屌唔係呀 認真架?

好似係真
見你報咁多就一定知你大包圍對佢地每一科都唔係特別有興趣
跪拜offer神, gpa神
Offer god

CU nursing
HKU nursing
offer god
gpa god

下屌唔係呀 認真架?

好似係真

咁而家點算呀?

下屌唔係呀 認真架?

好似係真

咁而家點算呀?

話真係好想入city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞