17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
有冇人year 1報咗6963?
其實CU engine會唔會有interview?(year 1)
我D transcript scan完為左就個file size縮細左,會唔會因為咁當我冇交

跪求CU engine

本身有得upload transcript 點解要再喺佢optional 果度upload 多次

我就係唔肯定使唔使seperate咁up多次 求指示

唔洗,之前問過 office 係可以擺 personal statement 果類 support application 嘅 documents
中英2左,淨係考番ielts 可唔可以報cu engine
其實CU engine會唔會有interview?(year 1)
我D transcript scan完為左就個file size縮細左,會唔會因為咁當我冇交

跪求CU engine

冇interview
巴打定啲黎 你實有份架啦 等下啦
聽日interview 拜一拜offer神
想問商科人apply city socsc既科會唔會in都冇得in

識人收到ais

上年

Cgpa幾多?
科大in完幾時有通知

In咩

cu要3322?

唔關事
睇IELTS + GPA
IELTS at least 6.5 Eng 4

冇係咪即係送左錢

佢到4/5月都會出緊面試
offer 出到8月
你期間考返個IELTS 6.5
佢即刻出返interview比你

明白 thx

thx

本身有得upload transcript 點解要再喺佢optional 果度upload 多次

我就係唔肯定使唔使seperate咁up多次 求指示

唔洗,之前問過 office 係可以擺 personal statement 果類 support application 嘅 documents

Thanks a lot

cu要3322?

佢話有 language requirement, 我ielts 有6,淨係唔知中文洗唔洗再考
hku eee

好耐無入嚟

多謝offer神

我搵到政府工好開心

你就好啦

識人收到ais

上年

Cgpa幾多?

商科3.6。reject左offer。
冇in 過。
3.7 full cert englv4 報poly shipping + global supply chain大唔大機

cu要3322?

佢話有 language requirement, 我ielts 有6,淨係唔知中文洗唔洗再考

中文都有個類似IELTS嘅考試(唔記得咩名)
中英冇3要報三大應該要retake/考番呢啲試
(如有錯請指正 )
2月in kongu nursing,但係我yr1 sem1 gpa得3.3,完全陪跑性質
https://www.facebook.com/shensimon/posts/1427013643999448
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20170123/mobile/odn-20170123-0123_00176_042.html

大家有壓力真係唔好收收埋埋 同埋讀過asso唔一定比人睇死 RIP

各位加油
有無人知IELTS 填左pending 之後
但係唔up 成績上去會點

一定冇second choice

我擺左落second choice
諗完first choice都唔知擺邊科好
最後擺左呢科

First Choice係International Shipping, GSC, AOS, AML定LE?

International Shipping

一定冇second choice

我擺左落second choice
諗完first choice都唔知擺邊科好
最後擺左呢科

學完land and sea真係唔係好敢讀shipping/supply chain

Land我覺得幾易
Sea真心有難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞