17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

我報science

咩消息都冇

sci好似係3月先有interview

Science 好似真係3月4月先有

原來係咁
仲諗緊係咪因為未有reference letter

有啊

想問下 收到interview既巴絲 nursing 放first choice?

我商科jj 以前中學讀bio Chem 所以報左

好似first choice先有

Myosin你好似係未出gpa?個interview其實係唔係唔重要
另外真心想問
因為我yr1 太空人
最快都要二月中先出sem 1 gpa
d大學已經提醒我要交 但我真係交唔到
我見到我報既科已經有人收到year1 既interview 好驚冇機 有冇人可以幫到我

太空人一樣情況

求解答
OFFER God WHOEVER YOU ARE , WHATEVER YOU ARE, WHEREVER YOU ARE, PLZ GIVE ME OFFER

想問hku engine year2 幾時開始有INTERVIEW?
仲有UST engine main round application status 咩都冇, 得過-----
係唔係都比吓D回音呀
Hku offer god
Gpa>=3.6god
Hku offer god
Gpa>=3.6god

Cgpa>=3.6god

但聽人講hku im廢到好似top up咁

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣

呢科系top up ar, 其實都係因為HKU個名先入去讀嘅姐 但奇怪在呢科係under faulty of education

睇黎你都做左唔少research喎
Between 系你老母

有啊

想問下 收到interview既巴絲 nursing 放first choice?

我商科jj 以前中學讀bio Chem 所以報左

Myosin你好似係未出gpa?個interview其實係唔係唔重要

之前問過d師兄,好似係有報就有得in,in完再upload返gpa再揀人我諗
between nursing interview應該幾重要

之前問過d師兄,好似係有報就有得in,in完再upload返gpa再揀人我諗
between nursing interview應該幾重要

知唔知sen1 gpa唔高會唔會有conditional offer而唔係直接俾人唔要啊
開學再拜一拜offer神先
Poly design offer
City cm offer
入到我唔玩ocamp都得架

終於見到design人 絲打yr1/2?

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣

呢科系top up ar, 其實都係因為HKU個名先入去讀嘅姐 但奇怪在呢科係under faulty of education

雖然廢,但都叫hku,撚有理你讀乜咩😂
Btw其實呢科讀嘅野係外國唔算廢科
有無人知UST點樣改latest gpa

佢只係可以加Final GPA

爬左好耐文 好多人都問過

但係無人答

我都想知

send email問左admission office先,之後upload晒d野先再send返封email通知佢

想問下UST BBA今次main round interview cutoff係咪3.7?
小弟差0.01 諗緊會唔會因為咁而冇interview
其實唔過3.7佢係直接reject定跌落下一round?
利申:CCCU

巴打你係咪喺嗰度讀緊
其實有冇gap year 成功者? 已經覺得今年冇咩機 有咩可以係gap year 時候增加競爭力

巴打你係咪喺嗰度讀緊

垃圾狗就grad
享受緊最後exchage時光
其實有冇gap year 成功者? 已經覺得今年冇咩機 有咩可以係gap year 時候增加競爭力

操ielts
爆sem 4

操ielts
爆sem 4

Ielts 6.5其實幫到幾多
有無人知UST點樣改latest gpa

佢只係可以加Final GPA

爬左好耐文 好多人都問過

但係無人答

我都想知

send email問左admission office先,之後upload晒d野先再send返封email通知佢

想問下UST BBA今次main round interview cutoff係咪3.7?
小弟差0.01 諗緊會唔會因為咁而冇interview
其實唔過3.7佢係直接reject定跌落下一round?
利申:CCCU

好似每間cc 既cutoff都唔同
hkcc interview既cutoff point係3.8

巴打你係咪喺嗰度讀緊

垃圾狗就grad
享受緊最後exchage時光

其實讀呢科有冇U-Life可言 聽講要做三個月Intern, 仲要係Summer
想問city reference letter係咪直接當supporting documents upload就得

另外bu要比referee information 比佢send email比professor填form 宜家application deadline左冇得後加依樣野可以點做

操ielts
爆sem 4

爆sem 4有用?仲有offer咩?
想問city reference letter係咪直接當supporting documents upload就得

另外bu要比referee information 比佢send email比professor填form 宜家application deadline左冇得後加依樣野可以點做

Bu 可以直接upload reference letter 上 support documents

操ielts
爆sem 4

爆sem 4有用?仲有offer咩?

Gap year 再報過

same

Same 呀

去一次就知個位置有幾正

屌你老母!! 封路完全無車

我報science

咩消息都冇

sci好似係3月先有interview

bu shitty都3-4先in
CU NS就in到八月
Ust就好少人有in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞