17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
GPA god
LM
lm
多謝上個post既巴打解答 想問多少少hm既野 麻煩哂
Hkcc hm
Sem 1 3.0
Sem 2 3.2
Sem 3 3.625 (4科)
自己計cgpa就3.275但校網就出3.25
如果係計大既我sem4追到3.8就meet到poly shtm 3.4 conditional offer
前提係要有interview同個condition要求今年唔升 自知低分 但in到的話有信心既 大家覺得有interview既機會大嗎 見google doc裏面有interview既都有3.5以上 定係我直接aim poly sf hm會比較好呢

兩個都報曬。
因為sf要用speed 個system報。
Hkcc hm
Sem 1 3.0
Sem 2 3.2
如果係計大既我sem4追到3.8就meet到poly shtm 3.4 conditional offer
前提係要有interview同個condition要求今年唔升 自知低分 但in到的話有信心既 大家覺得有interview既機會大嗎 見google doc裏面有interview既都有3.5以上 定係我直接aim poly sf hm會比較好呢

poly仲有自資咩??

確定左shtm3科sf玩埋今年仲有polyaward。
留名
ielts god
city psy offer god
Offer神
CUHK Offer神
CityU Offee神
Offer god
UST
POLY
CITY
BU
offer god
CU CITYU
留名
新post一拜
IELTS god
Offer god
BU ISEM
CIty ELTM EE三寶
Hkcc hm
Sem 1 3.0
Sem 2 3.2

兩個都報曬。
因為sf要用speed 個system報。

而poly hotel and tourism 的ugc要用poly nonjupas的system報。

我建議你兩邊報曬,sf早報有免報名費,跟gpa唔洗in去派既,但hkcc有機會要in。

Poly ugc果可以放tourism做first,因為佢收低過hotel man。

但都要睇番佢今年點set個conditional offer,同埋睇佢地點對自己班親生仔。上年收得十幾個poly hd,連其他department聽到都話佢刻薄。如果佢放鬆,你地會少左位,加油爆gpa。
有冇巴絲聽日IN UST BBA 宜家有點緊張

新post 拜 cu pac ust bba poly city acc offer
ielts 6.5
offer god

3.5

巴打去左乜野engine???

回返前一頁巴打
polyu ME

Hkcc engine 3.47報poly me or bse有無機
offer 神
ielts 神
無知一問 想問下city係咪真係無限報?佢會唔會因為你報得多科而唔比interview你?

因為我就係報左8科 好驚佢唔出interview比我

求巴打解答
新post拜拜Bu City Poly offer god
Hku EE
Poly EE
Cgpa >3.8
無知一問 想問下city係咪真係無限報?佢會唔會因為你報得多科而唔比interview你?

因為我就係報左8科 好驚佢唔出interview比我

求巴打解答

唔會
offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞