17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

死喇死喇頂 唔好係同一場 我死緊

唔同呀 我9點40

加油阿巴打
聽日祝你成功

你都加油
下年做同學
Bu City Poly offer god
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

又係時候講下,HKU BSIM狗都唔讀
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

巴打仲係到
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

其實想問下hku im
Gpa大約收幾多 ielts要7?
有機會都想試下收hku offer
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

又黎

收到
毒撚終於有機會去大學但好驚面試

same

Same 呀

去一次就知個位置有幾正
開學再拜一拜offer神先
Poly design offer
City cm offer
入到我唔玩ocamp都得架

same

Same 呀

去一次就知個位置有幾正

我都收到啊
不過我係hkcc yr1 gpa得3.3,睇黎都係無機會
收到hku nursing interview了
有冇人都收到

有啊

想問下 收到interview既巴絲 nursing 放first choice?

我商科jj 以前中學讀bio Chem 所以報左
有冇人都收到

有啊

想問下 收到interview既巴絲 nursing 放first choice?

你應該無interview
有冇人都收到

有啊

好似first choice先有
有冇人都收到

有啊

好似first choice先有

另外我想問下係咪26號前可以無限次改時間?
有冇打算year 1升year 1嘅巴打已經收到仼何Interview?
CWB 太空個counsellor 又叫我去報 early round 乜柒都冇
太空GPA又遲出過人 早兩日IELTS又考得麻麻 而家好淆

同問

year1升year1

收到cu sw

你已經收到??

順便拜下CU ENGINE
Interview god
ust offer god
cgpa >3.70

死喇死喇頂 唔好係同一場 我死緊

唔同呀 我9點40

加油阿巴打
聽日祝你成功

都係聽日in呀
而家已經好撚驚

其實想問下hku im

e科唔撚洗咁多野 求其就得 gpa有3.5以上都有機

聽有啲師兄講3.3都收😑
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

巴打可唔可以講多啲

加油阿巴打
聽日祝你成功

都係聽日in呀
而家已經好撚驚

幾點阿巴打
我好驚會撈埋啲jupas人一齊in
到時大家英文啪啪聲我呢啲毒撚就玩完

吓會㗎咩
依加已經淆到痴線
Offer god
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM

巴打仲係到

唔記得絲打入左乜,係咪city mkt?

其實想問下hku im

e科唔撚洗咁多野 求其就得 gpa有3.5以上都有機

聽有啲師兄講3.3都收😑

前幾年都聽聞ielts要6.5or above,依家好似無乜理
Gpa就真係3.3以上都有機會有得in
Btw入到黎hea讀都唔會太爛,差唔多科科都交功課only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞