17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

In 金仔,we trust

綠薯子
近況幸福嗎
聽聞食左唔少女喎

日本d女太劣
其實我只係一條無女溝嘅可憐蟲

成堆偽毒
offer god
gpa god gpa 4
hku offer
offer god
CU CITYU

no

你dse 英文過唔過到requirement
過到就咪up

我之前填左pending
佢會唔會追我交翻?/唔交有冇影響?

同問
Offer God
offer god
請問poly nonju personal statement要上傳去邊個位?
請問poly nonju personal statement要上傳去邊個位?

我記得poly唔使

日本d女太劣

成堆偽毒

我都唔係
Offer god
UST CITY POLY BU

我記得poly唔使

好似特定科目先要

日本d女太劣

成堆偽毒

我都唔係

我真係forever alone啦
cu social work

我記得poly唔使

好似特定科目先要

Thanks a lot
ielts 得6up唔up上去好?

no

你dse 英文過唔過到requirement
過到就咪up

dse 英文得2

我記得poly唔使

我報hku個陣 填左ielts pending result(本來一月二十知成績)
但係一月二十個日 當局通知我
要用我份卷做quality control(估計因爲我四份卷分數唔平均)
未知幾時先可以知成績

大家覺得我應唔應該主動send email 比hku通知佢地
前題係:
1. interview完 professor聲稱一個月內會出offer(最驚影響出offer)
2. dse 英文有3 估計ielts會around 7
3. 我個科係engine
我報hku個陣 填左ielts pending result(本來一月二十知成績)
但係一月二十個日 當局通知我
要用我份卷做quality control(估計因爲我四份卷分數唔平均)
未知幾時先可以知成績

大家覺得我應唔應該主動send email 比hku通知佢地
前題係:
1. interview完 professor聲稱一個月內會出offer(最驚影響出offer)
2. dse 英文有3 估計ielts會around 7
3. 我個科係engine

巴打in左邊科engine
ust hku offer god
hku interview god

email + SMS 通知?

Email

cap張圖黎睇下ok?

email + SMS 通知?

Email

cap張圖黎睇下ok?

如果3.9/4 但Dse 得5條2
ielts 又得4.5 (冇講上nonjupas
會吾會有機入到3大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞