17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
有無人知UST點樣改latest gpa

佢只係可以加Final GPA

爬左好耐文 好多人都問過

但係無人答

我都想知
想問下如果poly交左錢之後,仲可唔可以upload document上去? thanks

但係無人答

我都想知

Send 左email 問 佢同我講就咁upload最新transcript就ok
請問有冇商科人yr1 gpa唔係爆4,但成功上番polyU/ cityU yr1商科嫁?可唔可以share下你地報左咩科?或者有冇巴絲嘅朋友有類似成功經驗分享?好糾結唔知報咩科穩陣d
利申 hkcc 3.8

cityu可以試下management science

Push

但係無人答

我都想知

send email問左admission office先,之後upload晒d野先再send返封email通知佢
星期2去cu interview
勁緊張 就黎嚇到賴屎
求offer神保佑我一切順順利利

Same 依加勁緊張
終於有人肯答啦

真心多謝答我果2位人兄

祝你地過三爆四
勁緊張 就黎嚇到賴屎

Same 依加勁緊張

咩科?
勁緊張 就黎嚇到賴屎

Same 依加勁緊張

Good luck
幫fd拜
每日一拜offer神
UST Offer神
CU Offer神
BU Offer神
POLY Offer神
CITY Offer神
Bu cs已出conditional offer 3.0

Year 3

email + SMS 通知?

Email
請問有冇商科人yr1 gpa唔係爆4,但成功上番polyU/ cityU yr1商科嫁?可唔可以share下你地報左咩科?或者有冇巴絲嘅朋友有類似成功經驗分享?好糾結唔知報咩科穩陣d
利申 hkcc 3.8

cityu可以試下management science

Push
想問下如果poly交左錢之後,仲可唔可以upload document上去? thanks

push
我想問下報ielts係咪呢個網報
https://ielts.britishcouncil.org.hk/iorps/html/registration/showExamSessionListUKVIServlet.do

IDP 都得
利申 報idp

爸打最後考唔考到6.5 分Ielts?
Hku interview god
Hku offer god
Cgpa >=3.6
Poly nonju邊個位up personal statement架
我想問下報ielts係咪呢個網報
https://ielts.britishcouncil.org.hk/iorps/html/registration/showExamSessionListUKVIServlet.do

IDP 都得
利申 報idp

爸打最後考唔考到6.5 分Ielts?

別提了 得個6.0
得reading 上到6.5
Bu cs已出conditional offer 3.0

Year 3

email + SMS 通知?

Email

cap張圖黎睇下ok?
勁緊張 就黎嚇到賴屎

Same 依加勁緊張

咩科?

我in nursing 唔知另外個巴打係咪一樣
勁緊張 就黎嚇到賴屎

Same 依加勁緊張

Good luck

代埋上面個巴打多謝你
hkcc 得3.5幾 poly有咩科有機?
hkcc 得3.5幾 poly有咩科有機?

利申aba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞