17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
poly fashion and textiles咪要揀你想讀咩major既,想問下遲d佢係咪會sd email比你叫你揀定係要自己download張form?我down唔到張form
代fd問
Hkcc aa gpa3.3夠唔夠入
city history
And poly bics。
已經報曬bu city poly。
想問商科人apply city socsc既科會唔會in都冇得in

識人收到ais
想問商科人apply city socsc既科會唔會in都冇得in

識人收到ais

上年

前幾年都聽聞ielts要6.5or above,依家好似無乜理
Gpa就真係3.3以上都有機會有得in
Btw入到黎hea讀都唔會太爛,差唔多科科都交功課only

但聽人講hku im廢到好似top up咁

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣

呢科系top up ar, 其實都係因為HKU個名先入去讀嘅姐 但奇怪在呢科係under faulty of education

俾你之後做圖書館老師

really?

??????
Ust bba 1月尾又再派offer 啦!巴打們收到既話係度講聲丫

俾你之後做圖書館老師

really?

??????

讀文科係咪寫書呀咁
Ust bba 1月尾又再派offer 啦!巴打們收到既話係度講聲丫

你點知一月尾

聽左fashion and textile既talk話唔會睇second choice

個時都係咁講,但個時有fd有得in
Mgt mkt都會有得in

Fashion textile 擺second choice 都會in

咁可能好多人reject offer唔夠人就會in

個時都係咁講,但個時有fd有得in
Mgt mkt都會有得in

Fashion textile 擺second choice 都會in

咁可能好多人reject offer唔夠人就會in

呢科真係超級終極水泡
poly global supply chain係咪水泡科?
同埋poly多數唔in second choice?

一定冇second choice
今日已in UST 求offer
poly global supply chain係咪水泡科?

我擺左落second choice
諗完first choice都唔知擺邊科好
最後擺左呢科
今日已in UST 求offer

咩科

你點知一月尾

佢email有講

俾你之後做圖書館老師

really?

??????

讀文科係咪寫書呀咁

ok
city mkt出左interview
岩岩收到ied interview

最後擺左呢科

Polyu淨睇first choice
呢科話曬都係bba
唔係水泡科嚟
當然無主流bba禁多人搶
無3.5都未必入到
想問non ju有intern經驗有無幫助
offer god
gpa god
ielts god

咩科?

咩科?

同問

好耐無入嚟

多謝offer神

我搵到政府工好開心

最後擺左呢科

First Choice係International Shipping, GSC, AOS, AML定LE?

最後擺左呢科

Polyu淨睇first choice
呢科話曬都係bba
唔係水泡科嚟
當然無主流bba禁多人搶
無3.5都未必入到

今年話會低過3.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞