17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Offer god
Gpa god
Gpa>3.8
HKU BSIM幾時出interview 😭😭

上年我2月尾收
SMS + Email 通知
3月1號in
希望幫到你

巴打interview 既時候佢問左咩 聽人講呢科如果有得in收你的機會已經好大
Interview god
ust offer god
cgpa >3.70
我想問下報ielts係咪呢個網報
https://ielts.britishcouncil.org.hk/iorps/html/registration/showExamSessionListUKVIServlet.do

IDP 都得
利申 報idp
有無人知UST點樣改latest gpa

佢只係可以加Final GPA

爬左好耐文 好多人都問過

但係無人答
Bu City Poly offer god
晨暈田一拜Offer god
BU ISEM
CIty ELTM EE三寶
Offer God
HKU EE
UST civil
Polyu ME
晨暈田一拜Offer god
BU ISEM
CIty ELTM EE三寶

https://ielts.britishcouncil.org.hk/iorps/html/registration/showExamSessionListUKVIServlet.do

IDP 都得
利申 報idp

想係港島考就IDP
九龍就BC
ust cu pac poly city acct offer
Offer god
Year 1 space 撚想走

IDP 都得
利申 報idp

想係港島考就IDP
九龍就BC

IDP 都得
利申 報idp

想係港島考就IDP
九龍就BC

我考IDP係熊貓酒店
Offer god
Hku cu city
請問有冇商科人yr1 gpa唔係爆4,但成功上番polyU/ cityU yr1商科嫁?可唔可以share下你地報左咩科?或者有冇巴絲嘅朋友有類似成功經驗分享?好糾結唔知報咩科穩陣d
利申 hkcc 3.8
Thx 各位巴絲打 我決定今年唔報ais喇 如果有幸比我year1升返上去 我就take 同日本有關既course 甚至minor算喇 多謝各位解答
Offer God
City ppp
Poly spa
Bu SocSci
想問下如果poly交左錢之後,仲可唔可以upload document上去? thanks
請問有冇商科人yr1 gpa唔係爆4,但成功上番polyU/ cityU yr1商科嫁?可唔可以share下你地報左咩科?或者有冇巴絲嘅朋友有類似成功經驗分享?好糾結唔知報咩科穩陣d
利申 hkcc 3.8

cityu可以試下management science

想係港島考就IDP
九龍就BC

我考IDP係熊貓酒店

但多數都應該係港島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞