17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

自膠 打多左字

樹仁大

如果嶺大 或者 其他都冇機?

試下,買個機會

自膠 打多左字

樹仁大

如果嶺大 或者 其他都冇機?

試下,買個機會

讀緊嶺大 果時當無嘢讀讀住先 讀到好唔開心 而家再non jupas
社科3.43
cu cultural study仲有冇機
Offer God
HKU EE
UST civil
Polyu ME
有冇人知UST business (main round)幾時出offer
有冇人知UST business (main round)幾時出offer

點都要等到過年後
UST BBA 仲會唔會出interview 😢
文科sem3 cgpa 3.46/4.00
想入八大英文系有冇機
報左bu未有interview

我諗佢有分幾輪嘅。。。可以問下上年嘅人

我見佢有late round
可能會有3輪

http://undergrad.bm.ust.hk/eng/admissions/dates/index.jsp
City ais係咪會有interview?
商科cgpa3.37 ielts 7 full cert博唔博到?

no interview
公廁科
你應該得
佢出到八月仲有
唔使急

我都有興趣,不過商科人讀到衣科?

係咪會考慮社科先

我見佢有late round
可能會有3輪

http://undergrad.bm.ust.hk/eng/admissions/dates/index.jsp

thanks bro💪🏾

City ais

絕頂公廁科
同埋你如果係asdo final year可報浸會BA year one
真心 聽人講過maximum gpa <em>係唔可以過3.3</em>

巴打知唔知hkuba year1既話要gpa幾多先有

想知+1
BU係咪無得報啦想問?
12月太多野做唔得閒報埋
見前邊有位bro 話 3.0重可以year3

絕頂公廁科
同埋你如果係asdo final year可報浸會BA year one
真心 聽人講過maximum gpa &lt;em&gt;係唔可以過3.3&lt;/em&gt;

想知+1

3.8左右

想知+1

3.8左右

3.8左右有機會
識幾個都係>4入
BU係咪無得報啦想問?
12月太多野做唔得閒報埋
見前邊有位bro 話 3.0重可以year3

願UGC降臨於所有勤力Asso仔女上
Freeriders 全部無offer

岸上見
願UGC降臨於所有勤力Asso仔女上
Freeriders 全部無offer

岸上見

gpa god
ielts god
hkuba
UST management main round 派左interview未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞