17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Bu cs已出conditional offer 3.0

Year 3

email + SMS 通知?

另外今年poly有新科ageing studies可以博下. UGC TOP UP

有冇爆4入唔到hku bss例子分享下
等我做好準備

你都做好準備入硬架啦

咁我都真係好想入
但都要做好準備入唔到
同社科有關既野都可以問我~

Soci cgpa 3.23 ielts 6 有無咩ugc可以搏

bu soci, city ppp 都得

hku ss or cu ss 會唔會派offer到sem4之後?如果我sem4考得好好
HKUBSS
HKUBA
CUGLBS
CITYUPPP
CITYUAIS
BUSOCI
BUGIS
USTGCS
USTQSA
想問下會唔會真係有year2 cgpa3.6 一個offer都冇?
報我就報哂咁多間 但驚interview失手

Soci cgpa 3.23 ielts 6 有無咩ugc可以搏

hku ss or cu ss 會唔會派offer到sem4之後?如果我sem4考得好好

個人覺得前者機會唔大
CU既話 Social Science 呢個Programme淨係得Yr1 entry
報其他Prog都有機會
深夜一拜Offer god
BU ISEM
CIty ELTM EE三寶
city u offer
poly u offer
聽日考ielts 拜下先

City ais

絕頂公廁科
同埋你如果係asdo final year可報浸會BA year one
真心 聽人講過maximum gpa 係唔可以過3.3

救番唔少唔讀書既人。

個人覺得前者機會唔大
CU既話 Social Science 呢個Programme淨係得Yr1 entry
報其他Prog都有機會

報global studies仲易。應該。
乜人都報得,又唔高。重點勁快派interview and offer。

Cu某d department 報advance 等冇報,等埋main round先出interview。
唔該唔好再Request個17-18Offer Response既Google Sheet

第一版已經有Public Release既Publishment

聽日考ielts就快啲瞓啦 ,連考3個幾鐘唔係咁易頂

係 集中精神真係好緊要 如果唔係做做下listening會失哂魂

係 集中精神真係好緊要 如果唔係做做下listening會失哂魂

忍尿比賽

忍尿比賽

我反而覺得啲冷氣好勁
試過一路震一路做reading

忍尿比賽

上次一到考writing成二十條友衝去廁所 但出入又要打手指摸 浪費曬啲時間
各位記住聽日唔好飲水

忍尿比賽

上次一到考writing成二十條友衝去廁所 但出入又要打手指摸 浪費曬啲時間
各位記住聽日唔好飲水

冇用架
緊張都係利尿
cu late admission會唔會好大影響
Ust bba
Offer god
UST
POLY
CITY
BU
Offer god
Gpa god
Gpa >3.8
offer god
我想問下有冇人知 文科收成點

Gpa得3.2 中文系有冇機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞