17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
甘你
BU係咪無得報啦想問?
12月太多野做唔得閒報埋
見前邊有位bro 話 3.0重可以year3

Ust science,engine 科以往幾時in同派main round??
offer god
gpa 4.0
poly city BU
Ust science,engine 科以往幾時in同派main round??

Ust sci 有d科係唔需要interview.
FYQ, 多數4月中會派main round offer!
Offer god
CU CITYU
想問下poly 報senior year
例如人地收開3.5
我3.49 見佢有個option
係可以講if fail報埋year 1
咁佢係咪收d差小小 既人
Hkcc Health studies yr1
想問下sem1 gpa得3.2
Hku會唔會in我

想知+1

3.8左右

3.8左右有機會
識幾個都係>4入

介唔介意講埋佢地dse幾多分 同埋英文lv幾 有冇考ielts
唔該哂巴打
Hkcc Health studies yr1
想問下sem1 gpa得3.2
Hku會唔會in我

no
除非你報science education 可能有機

如果sem2個gpa靚啲 我到時係咪要update番
睇下佢會唔會in我
幫fd拜
每日一拜Offer神
UST
BU
POLY
CITY

另外想問下UST Main round多數幾時派offer/interview?

3.8左右

3.8左右有機會
識幾個都係>4入

介唔介意講埋佢地dse幾多分 同埋英文lv幾 有冇考ielts
唔該哂巴打

我都係知佢哋dse18-21分
唔知英文成績
其實啲google doc每年都有一兩個呢啲例子
HKUBSS
HKUBA
CUGLBS
CITYUPPP
CITYUAIS
BUSOCI
BUGIS
USTGCS
USTQSA

no
除非你報science education 可能有機

如果sem2個gpa靚啲 我到時係咪要update番
睇下佢會唔會in我

到你semester two 出成績
佢己經in 完
唔得就下年先
如果理科個分唔係太靚 一係nursing 一係science education 不過education 要五年就算讀完asso 都係

唔該你 between絲打是咪岸已上
跪拜offer god
interview god
lucky god
好想入理想既u
求下你地俾次機會我
文科sem3 cgpa 3.46/4.00
想入八大英文系有冇機
報左bu未有interview

cityu lingu bu
有機 教大好有機

咁cu英文系有冇可能
Dse full cert 英文5 有reference letter
City ais係咪會有interview?
商科cgpa3.37 ielts 7 full cert博唔博到?

no interview
公廁科
你應該得
佢出到八月仲有
唔使急

直接出offer?
Offer God
HKU EE
UST civil
Polyu ME

巴打cgpa幾多
有冇人知UST business (main round)幾時出offer

點都要等到過年後

你點知要過年後 即係2月頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞