17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
請問商科 cgpa3.18可以報咩水泡科

Speed
如果3.9/4 但Dse 得5條2
ielts 又得4.5 (冇講上nonjupas
會吾會有機入到3大?

你year 2 保持住依個gpa
三大好大機會

佢英文requirement 過唔到呀點得

吾王萬歲
請問商科 cgpa3.18可以報咩水泡科

Speed

認真呢

im
Year1升year1
City ppp
Poly spa
Bu SocSci
Offer God
驚到標屎訓唔著好驚interview俾人屠阿 一陣個個英文啪啪聲我講到1999都唔知點算好

你幾點in
會唔會同一場
有冇打算year 1升year 1嘅巴打已經收到仼何Interview?
CWB 太空個counsellor 又叫我去報 early round 乜柒都冇
太空GPA又遲出過人 早兩日IELTS又考得麻麻 而家好淆
有冇打算year 1升year 1嘅巴打已經收到仼何Interview?
CWB 太空個counsellor 又叫我去報 early round 乜柒都冇

同問
Year1升yer1
Offer god
UST POLY CITY BU
sem 1 gpa 3.5 拜定先
city
bu
poly
收到hku nursing interview了
有冇人都收到

你幾點in
會唔會同一場

10點10手下留情阿巴打

死喇死喇頂 唔好係同一場 我死緊

唔同呀 我9點40
offer god
BU Poly City
Offer god
HKU BSIM
CityU IM
HKBU ISEM
HKUBSS
HKUBA
CUGLBS
CITYUPPP
CITYUAIS
BUSOCI
BUGIS
USTGCS
USTQSA

同問

year1升year1

收到cu sw
有冇人都收到

收到
毒撚終於有機會去大學但好驚面試

same
Offer god
Hku cu city
有冇人都收到

有啊
有冇人都收到

收到
毒撚終於有機會去大學但好驚面試

same

Same 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞