17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

no interview
公廁科
你應該得
佢出到八月仲有
唔使急

直接出offer?

ais yes

出完,一個唔要,彈,再出,彈,彈,出

ais yes

好多人放

真係公廁

咁cu英文系有冇可能
Dse full cert 英文5 有reference letter

3.4
impossible

3.6 都係執死雞

唔係
你hku cuhk
報English education
可能得

Thank you
其實我係讀緊sf degree英文系year 2
會唔會有penalty 特別難轉

公廁科
你應該得
佢出到八月仲有
唔使急

直接出offer?

ais yes

好多人放

我想讀

公廁科
你應該得
佢出到八月仲有
唔使急

直接出offer?

ais yes

好多人放

我想讀

如果得im offer的話
OFFER GOD
UST CITY BU POLY
GPA GOD

好多人放

我想讀

Im同ais都咁公廁
有冇人知system engineering大概讀d咩

到你semester two 出成績
佢己經in 完
唔得就下年先
如果理科個分唔係太靚 一係nursing 一係science education 不過education 要五年就算讀完asso 都係

唔該你 between絲打是咪岸已上

yes

聽講有人完左sem2先收到offer 其實係點

我想讀

Im同ais都咁公廁

3.05都有人入到
Hkcc spa year1報year 1 entry 我想問如果city ais比左offer我先 ppp係咪唔會再理我?定都會照比interview/conditional offer我?諗緊報唔報多科ais

試下,買個機會

讀緊嶺大 果時當無嘢讀讀住先 讀到好唔開心 而家再non jupas

巴打幾多gpa入?

yes

聽講有人完左sem2先收到offer 其實係點

暑假個陣出

係根據乜野出架 sem1成績?
Hkcc spa year1報year 1 entry 我想問如果city ais比左offer我先 ppp係咪唔會再理我?定都會照比interview/conditional offer我?諗緊報唔報多科ais

唔關事
每科獨立運作
你仲有一年
你係咪真係想要 ais
唔係就下年先報ais

考慮揀純粹因為鍾意日文同日本文化
有冇巴打有報bics
OFFER神
CU OFFER 神
CITYU OFFER 神

唔關事
每科獨立運作
你仲有一年
你係咪真係想要 ais
唔係就下年先報ais

考慮揀純粹因為鍾意日文同日本文化

http://www.cityu.edu.hk/ug/current/Major/BSS1_ASIS-3.htm
日本其實佔一部分
大把其他濕9野要你讀
大把readings
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞