17/18學年Non-Jupas&副學士專區(4)offer神降臨

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
幫fd 拜:
每日一拜Offer神:
UST Offer神
CU Offer神
BU Offer神
POLY Offer神
CITY Offer神

你已經收到??

順便拜下CU ENGINE

收到
寄信去我屋企

唉,點解我仲未收到
明明GPA爆4+full cert
我想讀engine姐,應該要求低過你sw好多

我同你一樣 不過我課外活動、義工個d好好
加三份reference letter
等下啦
深夜一拜offer god
BU ISEM
City ELTM EE三寶
Poly International shipping
Global supply chain

前幾年都聽聞ielts要6.5or above,依家好似無乜理
Gpa就真係3.3以上都有機會有得in
Btw入到黎hea讀都唔會太爛,差唔多科科都交功課only

但聽人講hku im廢到好似top up咁

im唔係本身就係ugc topup?
同cu glbs, gender嗰啲一樣

呢科系top up ar, 其實都係因為HKU個名先入去讀嘅姐 但奇怪在呢科係under faulty of education

俾你之後做圖書館老師

hku呀 唔會的
Offer神
CUHK Offer神
CityU Offer神
Offergod
GPA god
hku city poly bu
有冇巴打有ielts心得
報左3月4
一個月夠唔夠操
有冇巴打有ielts心得
報左3月4
一個月夠唔夠操

求其很架喇,操writing 啦

收到
寄信去我屋企

唉,點解我仲未收到
明明GPA爆4+full cert
我想讀engine姐,應該要求低過你sw好多

我同你一樣 不過我課外活動、義工個d好好
加三份reference letter
等下啦

Engine爆4
space 大大可唔可以快啲出gpa
gpa god
ielts god
offer god
Ust offer god
gpa god
offer god
Year 1上ugc
無dse full cert係咪唔洗諗?
Year 1上ugc

唔係
Year 1上ugc

唔係

咁應該點做 考ielts我驚趕唔切
Offer God
offer god
見樓上講ust bba hkcc cutoff 4.0/3.85up
Year1 jj sem1 得3.8 dse20分 eng lv4
如果keep住會唔借有機?
Sem2會chur盡佢
Offer god
Gpa god
Gpa>3.8
City Poly offer
Offer God
每日一拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞