[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇巴打可以以Po番個tg group出黎

呢個post 中段貼過條link,自己揾啦

終於服役完成,夠鐘換機。。

富賤乜撚都寄日本
香港技師都冇個
運費都好撚勁啦
你要預整一定好撚甘
買過部好過

有保險賠
拎啲錢上t2

冰島?巴打帶咩鏡去影?
手頭上有18-55同埋35.4
諗緊買唔買16.4好

Samyang 12mm
CZJ Flektogon 35mm/f2.4

冰島?巴打帶咩鏡去影?
手頭上有18-55同埋35.4
諗緊買唔買16.4好

Samyang 12mm
CZJ Flektogon 35mm/f2.4

16mm f1.4 值得一入,二手價keep得幾好,放返出去都唔會跌太多
係百記買咗xt20,但要3月15先有貨

咁大鍋 仲諗住 weekend 入手

幾錢 同 有咩送丫 巴打

百記有無實體機試?

連1855kit $9299,送後備電,64gb卡,相機袋腳架mon貼,佢話3月15前會有

百記有無實體機試?

我個間冇,其他唔知

岩岩落訂 ,1個鐘後有貨啦wor

咁撚快巴打係邊間百記買

咁撚快巴打係邊間百記買

Sor巴打 講少左句
係中原買 8890
不過冇你咁多野送

咁撚快巴打係邊間百記買

Sor巴打 講少左句
係中原買 8890
不過冇你咁多野送

其實我係貪佢an pay有8%積分回贈先買
唔係一早幫襯水貨
新手 買返x-t10定x-20好
同埋係咪兩部都有18-55mm kit set?

比錢咪有

你要我放比你
我支18-55 買返黎用兩次就長放防潮
應該都兩年無掂過佢
屎忽痕問下
有冇巴打會買GFX 50S?
終於拎左部機
但返到屋企個先發覺個flash 好似唔識pop出黎
拉完flash掣冇反應

求救
新手想問下 筆直大約8k到
入xt1 1855kit水定xt20 1855kit水 好
新手想問下 筆直大約8k到
入xt1 1855kit水定xt20 1855kit水 好

xt20,原因: xtrans3(畫質),對焦速度,4k拍攝
xt1:得WR好過xt20
終於拎左部機
拉完flash掣冇反應

求救

乜 model 都唔講好難幫你。
終於拎左部機
拉完flash掣冇反應

求救

XT20
終於拎左部機
拉完flash掣冇反應

求救

XT20

巴打買幾錢有乜送
終於拎左部機
拉完flash掣冇反應

求救

XT20

巴打買幾錢有乜送

百記9299
代電+64GB快卡+腳架+相機袋+MON貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞