[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺

我由XT10升XT2都冇事
不過我買咗部X70畀佢分散注意力

巴打好有米

考慮緊放S12入1024
買埋就收手了
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺

巴打好有米

買埋就收手了

巴打手頭上玩緊咩鏡?

巴打好有米

買埋就收手了

巴打手頭上玩緊咩鏡?

S12
23.4
35f2

巴打好有米

買埋就收手了

有興趣收

巴打好有米

買埋就收手了

入啦 ,1024呢個range好好用

巴打好有米

買埋就收手了

入啦 ,1024呢個range好好用

好想買呀
新手想加入大家庭,買xa10好唔好
主要想學下影相同旅行用
唔該巴絲們
新手想加入大家庭,買xa10好唔好
主要想學下影相同旅行用
唔該巴絲們

建議最少都買X-T10 或X100系列
X-T20出左啦?
Pricecom話有現貨

可唔可以比d意見
究竟xt2定xt20好
好撚忐忑

利申冇現金,係唔係都分期
究竟xt2定xt20好
好撚忐忑

咁一定係X-T2
新手想學下影相
搵過下資料 如果係budget有限下
X-E1加xf18-55鏡 okay嗎?
新手想學下影相
搵過下資料 如果係budget有限下
X-E1加xf18-55鏡 okay嗎?

xe2
冇咩事真係唔好行星際

究竟xt2定xt20好
好撚忐忑

咁一定係X-T2

cd rom一問
如果唔影運動
如果xt2同xt20個cmos & iso表現一樣
係咪買xt20都ok?
冇咩事真係唔好行星際

入手幾錢

$62xx
十二個月分期
最新消息有指,X80 於 2017 年年中就會正式發表,如果無估錯的話,感光元件應會改用新一代的 APS-C X-Trans CMOS III 感光元件。透過觀察 X100 系列的發展,個人認為新一代的 X80 外形上不會有太大的變化,甚至鏡頭亦會沿用一支 FUJINON 18.5mm f/2.8 鏡頭(等效約 28mm),至於新機除了感光元件的改動,功能方面又會否有進一步加強?大家只好拭目以待了。

短命的x70

其實唔短命,至少都算過左一代。
果個貓SIR咩人咩,好似以前波台家燕媽媽
果個貓SIR咩人咩,好似以前波台家燕媽媽

直接block就得
冇咩事真係唔好行星際

入手幾錢

$62xx
十二個月分期

亂行做咩姐!

又貴左舊年9月都係$5850
xt20 有得買啦 1855套機 7400水 好吸引..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞