[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
幾時有xt20
想放支1855換samyang 12

唔好啊!
keep 住支1855啦

放1855分分鐘買唔返
咁多人玩sy12? 用過FF 21mm equiv 已經覺得好wide 好難handle
Fuji 16mm f1.4 一鏡走天涯
新手用XT10連1855 會唔會好難學?

都係相機同枝 kit len 可以有幾難學?

唔係好識操作
幾時有xt20

等緊佢

我見us amazon寫23號release
fuji自己網提都冇提到
我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

影人得咩
新手想買第一部相機 見fuji d色幾靚 做曬research諗住買x30 點知大鋪 dcfever 永成二手個d全部都無 原來停產埋
有無ching推介下差唔多既機?最好價錢都差唔多
而家暫時諗住搵下x70 or x100 不過好似貴多兩千
p.s. 諗住影景影人為主
新手用XT10連1855 會唔會好難學?

都係相機同枝 kit len 可以有幾難學?

唔係好識操作

iPhone
新手想買第一部相機 見fuji d色幾靚 做曬research諗住買x30 點知大鋪 dcfever 永成二手個d全部都無 原來停產埋
有無ching推介下差唔多既機?最好價錢都差唔多
而家暫時諗住搵下x70 or x100 不過好似貴多兩千
p.s. 諗住影景影人為主

X70都停咗產, 肥花應該仲有現貨嘅, 可以打去問下
或者搵下X100T二手, 筆直許可就等X100F出

上次後北海道 本身有拎埋18-55
最後冇用到,只用16.4

仲有枝23.4 長期放箱 (未出16之前好鍾意呢枝)
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

等大行出先買
Fuji又冇discount又冇野送又要比訂
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

等大行出先買

我只愛xpro2
乜依家S記生意好差咩 啲垃圾打手勤力左咁多
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

X100F 等大行
有無好的電子防潮箱推薦下
大概26至30L
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

等大行出先買

body $6999 托人囉折應該唔駛五千。
應該三月頭出貨。
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

等大行出先買

1855over咗筆直
幾時有xt20

等緊佢

我都等緊香港個定價
希望9k kit入到手

等大行出先買

點先可以搵人拎折
應該三月頭出貨。

巴打, 等緊你出情人節大作戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞