[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想問下巴打如果買fujix30會係邊到入手?
price.com個d好怕黑店
有無巴打介紹?
price.com個d好怕黑店
有無巴打介紹?

怕伏咪百記,DC FEVER個D囉
本身用緊xt10 有枝35.4
一直無枝影景既鏡
而黎緊會去台中旅行想影下風景
想問下如果budget唔高既話係咪得s12可以考慮?1855又會唔會同35.4撞咗?
或者其他價位有無邊枝值得入手?
唔該哂咁多位

如果budget有限,samyang 12 mm 啦

budget真係有限 學生哥一名
如果買samyang 12mm既話 邊到有得買?收枝二手會唔會好啲
琴日問X-T2 BODY

肥花10900 (現金) 送卡
百記 11300
兇睪11380
SO零 12XX 要訂

百記hsbc做緊優惠
Apple Pay/ android pay簽10000回800
一直無枝影景既鏡
想問下如果budget唔高既話係咪得s12可以考慮?1855又會唔會同35.4撞咗?
唔該哂咁多位

如果買samyang 12mm既話 邊到有得買?收枝二手會唔會好啲

自己google下唔係好難啫下嘛
琴日問X-T2 BODY

肥花10900 (現金) 送卡
百記 11300
兇睪11380
SO零 12XX 要訂

百記hsbc做緊優惠
Apple Pay/ android pay簽10000回800

連元朗百記都冇貨
有咩定焦散景係J死人 or 旋景

XF56/1.2 or XF90/2
一直無枝影景既鏡
唔該哂咁多位

三“羊”,四“補”,呢兩間舖ok
如果支二手同一手差幾百蚊就買一手,
除非個幾百對你好重要,而你又識check 二手鏡
新手諗住影人 影景
XT10 + XF35mmF1.4R 係咪好夠用架啦?

16 1.4 + 35 1.4
http://price.com個d好怕黑店
有無巴打介紹?

怕伏咪百記,DC FEVER個D囉

我去個d都無x30
有無人試過深水埗永盛 見水貨都有保養 好似ok
想問問街貨啲xt-2 仲有分兩個生產地?
X-T2 dr(黑色)問題嚴唔嚴重?
會係咩情況遇到?

去澳門hea左日,上圖係科學館
X-T2 dr(黑色)問題嚴唔嚴重?
會係咩情況遇到?

你唔係信隻貓呀

XF35 1.4, XF56 APD

XF35 1.4, XF56 APD

Xf90
小弟想聽下各位巴打對x-e2s 既評價,唔該晒

利申:本身用canon ff, 想玩細機但錢有限,唔會考慮xt2&xpro2

Xt20
想問究竟點樣可以calculate 個mon 同我係部電腦隻色一樣
我成日都覺得個相機mon色係有d偏色
想買部影想+拍片係咪得xt2叫好少少
想問究竟點樣可以calculate 個mon 同我係部電腦隻色一樣

http://www.dcfever.com/column/read.php?id=4200

try this ?
想買部影想+拍片係咪得xt2叫好少少

唔拍4K 就xpro2
拍4k 就xt2 xt20
上左price到睇Xt10 但係全部都係得返水貨
請問邊間舖頭有信譽同穩陣d

http://www.dcfever.com/column/read.php?id=4200

try this ?

try try 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞