[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
都係冇人理xt20
x-t20連1855水貨賣緊7500,屌唔屌得過?
求巴打們指點,我預算8000左右

利申:超新手

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

邊度買?
想問下xt20係唔係made in japan
想問下xt20係唔係made in japan

of course no

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚
我未買過,想問高唔高風險

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

新機連kit 咁平,邊到見到

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

新機連kit 咁平,邊到見到

格價網自己搵
有無巴打講下56 f1.2呢枝鏡?推薦嗎?

影人必備,立體

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

個人認為鏡都可以入水貨 問題較少
但機就一定入行貨 18個月保養好緊要

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

你咁講我好驚
搵三陽呢d信譽好既會唔會好d

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

你咁講我好驚

行貨值唔值貴啲見人見志
但如果水貨有乜問題 俾錢整機就唔好怨
大個仔喇 自己揀啦
有無巴打講下56 f1.2呢枝鏡?推薦嗎?

影人必備,立體

focus sharp, out of focus creamy

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

你咁講我好驚

行貨值唔值貴啲見人見志
大個仔喇 自己揀啦

其實買電器真係撞手神

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

你咁講我好驚

行貨值唔值貴啲見人見志
大個仔喇 自己揀啦

其實買電器真係撞手神

冇錯 乜廠都係咁話
好彩冇病冇痛就當然爽

買 唔洗諗
有買貴冇買錯

水貨 仲買第一水
有事我真係恭喜曬你

巴打,你咁講我好驚

你咁講我好驚

行貨值唔值貴啲見人見志
大個仔喇 自己揀啦

其實買電器真係撞手神

Yes 同一間廠做 你權衡下會唔會要整成2千蚊囉 少過呢條數都抵
有d鋪保1年

保一年姐,但係一年內換零件要自己再比錢,不過行貨唔知又點計法。

你咁講我好驚

行貨值唔值貴啲見人見志
大個仔喇 自己揀啦

其實買電器真係撞手神

Yes 同一間廠做 你權衡下會唔會要整成2千蚊囉 少過呢條數都抵
有d鋪保1年

保一年姐,但係一年內換零件要自己再比錢,不過行貨唔知又點計法。

1年後水都應該係3千幾

呢個岩
2000蚊買行個保養未必抵
到時真係壞不如順手換新機
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺

我由XT10升XT2都冇事
不過我買咗部X70畀佢分散注意力

我由XT10升XT2都冇事
不過我買咗部X70畀佢分散注意力

巴打好有米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞