[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Xt1 有支35.4
諗緊入12定1024好
影景黎講光圈影響大唔大
用緊XT-1, 得支23.4
其實用落都幾滿意,但係有時影景真係唔夠wide
來緊去北海道想入返支wide 少少的鏡
諗緊10-24 定 16.4 好
巴打點睇?

真係蠢過西

蠢撚過含撚貓撚比含撚貓串

你咁綁淨係甩一邊已經偷笑

貓sir呢舖我撐你
Xt1 有支35.4
諗緊入12定1024好
影景黎講光圈影響大唔大

12得MF 好卻步
Xt1 有支35.4
諗緊入12定1024好
影景黎講光圈影響大唔大

12得MF 好卻步

影星就12, 其餘1024
得啦我最蠢得未 我個人最無邏輯ok? 我睇完條片已經知自己錯左 現在已經解決了 點解仲要bin c 當係新正頭話少陣我可以 ?
得啦我最蠢得未 我個人最無邏輯ok? 我睇完條片已經知自己錯左 現在已經解決了 點解仲要bin c 當係新正頭話少陣我可以 ?

新正頭後再bin c
前兩日上左銅鑼灣studio玩左陣
粒新sensor真係好勁
iso 6400 都好乾淨
決定等xt 20
想問有無巴打用緊果兩塊餅鏡?
我諗緊入餅( 輕便) 定f/2 果幾枝(全能)
點解相機帶個三角圈同塊皮條咁易鬆開 成日無啦啦一邊甩左 嚇到我瀨屎 原裝真係咁雞?

你不如影張相你係點綁

如果我真是綁錯唔笑太大聲

我成日咁樣甩

diu

新正頭後再bin c

至少都要挨到赤口啦

蠢撚過含撚貓撚比含撚貓串

你咁綁淨係甩一邊已經偷笑

真係好彩

根本就連綁都稱唔上,點解會覺得塞個皮入去就係
就咁塞落去都得咁condom都得啦

sor囉,笑下姐 綁返咪ok,無跌爛咪好

感謝巴打新正頭提供笑話
點解相機帶個三角圈同塊皮條咁易鬆開 成日無啦啦一邊甩左 嚇到我瀨屎 原裝真係咁雞?

你不如影張相你係點綁

我成日咁樣甩

diu

[quote]再binC 上面就變二月之星[/quote上面幅相將會成為各攝影討論區既 bin c 圖片。
前兩日上左銅鑼灣studio玩左陣
粒新sensor真係好勁
iso 6400 都好乾淨
決定等xt 20
想問有無巴打用緊果兩塊餅鏡?
我諗緊入餅( 輕便) 定f/2 果幾枝(全能)

銅鑼灣而家有xt20試?
其實xt20幾時香港會賣

你不如影張相你係點綁

我成日咁樣甩

diu

你條黑色帶都無穿個銀色圈
xt2 vs xpro 2 vs a7ii
點簡好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞