[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺

我由XT10升XT2都冇事
不過我買咗部X70畀佢分散注意力

巴打好有米

考慮緊放S12入1024
買埋就收手了

我想入支s12
認真
聽日買機,只係揀XT1 or XT10
主要影人像,同埋兩部既ISO係咪一樣級數??
買邊部好??
冇咩事真係唔好行星際

入手幾錢

$62xx
十二個月分期

亂行做咩姐!

又貴左舊年9月都係$5850

枝鏡剛剛 launch 時我都係 $5850 入手。
認真
買邊部好??

要影人像既話你應該諗買乜野鏡而唔係買乜野 body。
認真
買邊部好??

要影人像既話你應該諗買乜野鏡而唔係買乜野 body。

如果唔計影人像呢
xt20 有得買啦 1855套機 7400水 好吸引..

出左x-t20? 想知香港行貨幾時會出?
上網睇好似23號先係第2到launch
通常會隔幾耐先會輪到香港出
利 新手
冇咩事真係唔好行星際

入手幾錢

$62xx
十二個月分期

亂行做咩姐!

你兩個唔好講了
認真
買邊部好??

新手?富賤iso推極都唔光架

咁你有咩好介紹
Show Blocked User - 中出一連發
( Show Blocked User - 中出一連發 )
冇咩事真係唔好行星際

入手幾錢

$62xx
十二個月分期

亂行做咩姐!

你兩個唔好講了

之前入咗支2手都係$4800, 仲要好新淨

利 新手

我見百老匯online有
你可以去問下

利 新手

我見百老匯online有
你可以去問下

我今日係mk百記預訂左,佢好似話呢兩日有得拎
究竟xt2定xt20好
好撚忐忑

利申冇現金,係唔係都分期

X-T2一步到位
小弟新手本身有支1855
請問買多支35.4抵唔抵玩
平時影開室內, 靜物, 間唔時影人
1855同埋35.4, 後者畫質同大光圈提升係咪值三千幾
岩岩入左XT2+23.4

而家D機咁難用ge

終於服役完成,夠鐘換機。。
小弟新手本身有支1855
請問買多支35.4抵唔抵玩
平時影開室內, 靜物, 間唔時影人
1855同埋35.4, 後者畫質同大光圈提升係咪值三千幾

所以我想買23mm f2 多d .. size細 重要過 一級光圈。。。
冇咩事真係唔好行星際

I know that feel bro

我都係食完飯仲有少少時間響旺角行吓,行吓行吓,諗住入百記八下部x-t2咩價位就...拎住2袋嘢走
肥花xt20已有水貨,真定假?
想買個穩定器手持拍吓片,各位巴打有冇好介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞