[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
好少人用 x pro 2

用緊

用緊

用過OVF返唔到轉頭
去大阪京都旅行,究竟帶10-24/18-55好,定就咁一部X100T好呢?
去大阪京都旅行,究竟帶10-24/18-55好,定就咁一部X100T好呢?

啱啱去完 11號先返到

貪方便 xpro2 帶一枝18 f2就算
巴打們,我想買hoya嘅cpl,請問瑩記ok㗎可
三陽數碼買水機靠唔靠得住,諗住加入富士大家庭,買埋支1855都係水貨
btw點睇xt20

用緊

用過OVF返唔到轉頭

好似慳電少少
三陽數碼買水機靠唔靠得住,諗住加入富士大家庭,買埋支1855都係水貨
btw點睇xt20

新手同問,想人生第一部機買xt20+1855嗰個plan

冇伏嘅
係串咗啲啫

冇伏嘅
係串咗啲啫

明白 唔該曬巴打
係咪岀左xt20喇
btw點睇xt20

btw點睇xt20

我都有興趣呀 新手留名
x-t20連1855水貨賣緊7500,屌唔屌得過?
求巴打們指點,我預算8000左右

利申:超新手
點解我等緊嘅xt10都仲未肯減
各位巴打你地好
小弟新手睇中xt20 想買水
有無邊間介紹無伏安全?
四寶?領先?
感謝各位

3600 仲要減? cls 得返好少存貨咋應該

仲等
求其收部二手算啦

仲等
求其收部二手算啦

3600已經好扺,仲要貨唔多

仲等
求其收部二手算啦

3600已經好扺,仲要貨唔多

我見佢哋賣過5280 照計都有啲位可減
咁我去徵下, 希望有人放~

我想問下你仲諗住會減多幾錢?

我想問下你仲諗住會減多幾錢?

5750...
而家仲有冇全新xt1賣?頭先趕時間,好快咁係星際行左轉,好似見到全部得xt2
最新消息有指,X80 於 2017 年年中就會正式發表,如果無估錯的話,感光元件應會改用新一代的 APS-C X-Trans CMOS III 感光元件。透過觀察 X100 系列的發展,個人認為新一代的 X80 外形上不會有太大的變化,甚至鏡頭亦會沿用一支 FUJINON 18.5mm f/2.8 鏡頭(等效約 28mm),至於新機除了感光元件的改動,功能方面又會否有進一步加強?大家只好拭目以待了。
最新消息有指,X80 於 2017 年年中就會正式發表,如果無估錯的話,感光元件應會改用新一代的 APS-C X-Trans CMOS III 感光元件。透過觀察 X100 系列的發展,個人認為新一代的 X80 外形上不會有太大的變化,甚至鏡頭亦會沿用一支 FUJINON 18.5mm f/2.8 鏡頭(等效約 28mm),至於新機除了感光元件的改動,功能方面又會否有進一步加強?大家只好拭目以待了。

短命的x70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞