[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想請問xt10水貨機而家幾錢同邊度有得賣?希望$5500內可以買到連一枝鏡,有無巴打有好介紹?

出旺角行個圈好過喺到問

有行過,係星際見到有二手,但唔識check 機所以無買,xt10二手同水貨貨差幾遠呢?
想請問xt10水貨機而家幾錢同邊度有得賣?希望$5500內可以買到連一枝鏡,有無巴打有好介紹?

出旺角行個圈好過喺到問

有行過,係星際見到有二手,但唔識check 機所以無買,xt10二手同水貨差幾遠呢?
x t2有咩評價
想入手
x t2有咩評價
想入手

上網 search 大把評價。

都話求其搵張35 macro 相比你睇咯富士大師兄
係囉,咁既成像 x100 個series 全部收得皮添

睇下你post 個forum post xf23f2
http://www.fujix-forum.com/threads/xf-23mm-f2-wr-not-underwhelming.62684/

得頭三版負評,其他十幾版都係讚既多 咁就係全世界

好啦,比返個lenstip review你,有lab test 架喇大師兄
http://www.lenstip.com/489.11-Lens_review-Fujifilm_Fujinon_XF_23_mm_f_2_R_WR_Summary.html

okok, 我認我錯, 我搵唔返之前睇到果個review, 我親自買支23黎試試

如果覺得好垃圾我本人唔介意幫你收
post 下相先。

呢隻色調係後期整定係機入面既film simulation
有冇巴打用緊 x pro 1
入咗35mm f/2
其實我幾鍾意呢幾支f/2鏡嘅design

出旺角行個圈好過喺到問

有行過,係星際見到有二手,但唔識check 機所以無買,xt10二手同水貨差幾遠呢?

新手都想問
入咗35mm f/2

50f2 連埋個HOOD最靚仔
有冇巴打放35 f2
入咗35mm f/2

50f2 連埋個HOOD最靚仔

真係各花入各眼 我覺得果幾支F2好樣衰
想問各位
剛剛入手x-pro2,想買兩張sd 卡
有無咩牌子好推薦
之前用緊普通toshiba 卡64gb
想問各位
有無咩牌子好推薦

用緊Lexar professional
想問各位
有無咩牌子好推薦

Lexar
求收xt1二手
16-55 重不如用單反, 又冇OIS

咁又駁唔到喎
有無街拍巴打分享下啲相黎取下經
想問各位
有無咩牌子好推薦

Lexar

Xpro 2 support uhs ii用lexar
但x100f只support到uhs i,大家會推薦邊隻,定都係用lexar既其他uhs i model
想買XT 2
真係好撚正
貓sir 係乜水?
富士hater?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞