[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

終於服役完成,夠鐘換機。。

要用完即棄
肥花xt20已有水貨,真定假?

真 我見facebook有實物
認真
聽日買機,只係揀XT1 or XT10
主要影人像,同埋兩部既ISO係咪一樣級數??
買邊部好??

睇review網好似 兩部iso 表現一樣
入手x-t2 希望屋企果個唔發現由x-t1上x-t2 當年x-e1上x-t1用咗一排就發覺

我由XT10升XT2都冇事
不過我買咗部X70畀佢分散注意力

巴打好有米

考慮緊放S12入1024
買埋就收手了

我想入支s12

我都想入s12 等2018 年ultra wide wr zoom
有冇巴打入手左xt20
百記打黎有得拎
百記打黎有得拎

幾錢呀?
有冇巴打搵倒平過8890
其實fuji買水有冇伏
其實fuji買水有冇伏

咁大個人自己決定啦
買電器撞唔啱手神你買行都可以有伏
百記打黎有得拎

開箱文
其實fuji買水有冇伏

頂,我都1516緊,買行貴$1400,但係保養期內整機唔駛零件費,水貨要。
但係行貨免息分期仲要比多5%
冇咩事真係唔好行星際

I know that feel bro

我都係食完飯仲有少少時間響旺角行吓,行吓行吓,諗住入百記八下部x-t2咩價位就...拎住2袋嘢走

影景多唔多死黑?

你個貓屎忽就黑
其實fuji買水有冇伏

咁大個人自己決定啦
買電器撞唔啱手神你買行都可以有伏

呢 d 老生常談既問題其實問𠴱 d 人自已本身都已經有既定答案。
冇咩事真係唔好行星際

I know that feel bro

我都係食完飯仲有少少時間響旺角行吓,行吓行吓,諗住入百記八下部x-t2咩價位就...拎住2袋嘢走

影景多唔多死黑?

你個貓屎忽就黑

你係咪想好似條垃圾一樣比人 block ?
百記打黎有得拎

巴打幾時訂?
百記打黎有得拎

開箱文

邊間百記會有現貨?
想問下百記用hsbc+an pay係唔係可以平8%

係嘅話我即衝xt20,因為水貨分期要比多6%,咁我情願屌行貨算

btw,有冇巴打係百記買咗xt20分享下有冇贈品

感謝各位

係嘅話我即衝xt20,因為水貨分期要比多6%,咁我情願屌行貨算

感謝各位

有名你叫伯母匯

感謝各位

有名你叫伯母匯

之前追post見啲巴打買xt2都有卡有電送,唔會咁衰格呀

感謝各位

你呢個問題自己落百記問啦

感謝各位

啱啱買xt2,有2粒副電mon貼腳架抹布弱雞氣泵記憶咭,新手就啱嘅,

Btw你有冇登記5x賞家居? 再多百幾蚊奬賞錢

感謝各位

啱啱買xt2,有2粒副電mon貼腳架抹布弱雞氣泵記憶咭,新手就啱嘅,

Btw你有冇登記5x賞家居? 再多百幾蚊奬賞錢

啱啱登記咗
好,聽日狗衝屌新機

終於服役完成,夠鐘換機。。

冰島?巴打帶咩鏡去影?
手頭上有18-55同埋35.4
諗緊買唔買16.4好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞