[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
新手留名
想問如果想分期XT2係咪一定要係百記或者兇宅買先得?

dc fever都得

唔該哂
有無人知xt2銀色有無出kit?
睇肥花得黑色有
睇肥花得黑色有

睇肥花得黑色有

百記 兇宅 三陽 肥花送啲野都係差唔多?
一電一卡一芒貼?
有冇人記得xt10果時個價幾時先跌一跌
好想入部xt20 但唔想第一水咁貴入
有冇人記得xt10果時個價幾時先跌一跌
好想入部xt20 但唔想第一水咁貴入

啱啱先出 有排都未跌喎
我上星期係百記買左部x-pro2
送成兩電,兩卡,一機袋
佢原本送埋腳架,不過無要到
送成兩電,兩卡,一機袋

真係間間唔同
Xt20出左,咁xt10 既行貨機,水貨機或二手機會唔會跌價?
Xt20出左,咁xt10 既行貨機,水貨機或二手機會唔會跌價?

到時自己出街睇下啦
送成兩電,兩卡,一機袋

真係間間唔同

pro2 幾銀?
想操控好同埋對焦快

x pro2 定等 xt20 好?

唔同 grading 喎,有 butget 就 pro2。
請問知唔知X100F幾時出?
本身用緊xt10 有枝35.4
一直無枝影景既鏡
而黎緊會去台中旅行想影下風景
想問下如果budget唔高既話係咪得s12可以考慮?1855又會唔會同35.4撞咗?
或者其他價位有無邊枝值得入手?
唔該哂咁多位
新手諗住影人 影景
XT10 + XF35mmF1.4R 係咪好夠用架啦?
新手諗住影人 影景

影景 35好窄wor 一機一鏡就23.4會好d
新手諗住影人 影景

咁淨影下人就ok?
琴日問X-T2 BODY

肥花10900 (現金) 送卡
百記 11300
兇睪11380
SO零 12XX 要訂
一直無枝影景既鏡
想問下如果budget唔高既話係咪得s12可以考慮?1855又會唔會同35.4撞咗?
唔該哂咁多位

如果budget有限,samyang 12 mm 啦
新手諗住影人 影景

咁淨影下人就ok?

very good
一直無枝影景既鏡
唔該哂咁多位

考慮下xf14 ? 呢支質素都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞