[攝影企業] Fujifilm討論區(17)中幅新領域 Graphite添韻味

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我想問你地知唔知邊度有xt 1 連1855 嘅kit 買
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

我見http://price.com 好多貨

呃人架!!!間間打去都話冇貨!!!

price.com 不嬲都不能盡信,好多時都好唔 update。
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

等xt20

好似要等好耐。。。

差唔多出啦。

係咩!!!!?
但係新機唔會好貴咩
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

http://price.com 不嬲都不能盡信,好多時都好唔 update。

其實會唔會有d 冇係price 講野嘅鋪頭反而有貨
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

等xt20

好似要等好耐。。。

差唔多出啦。

係咩!!!!?
但係新機唔會好貴咩

正路就應該今個月至下月頭左右出,同埋早買早享受新 model 你想會有幾平,想平就出街刮下有冇上一代舊 model。
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

等xt20

好似要等好耐。。。

差唔多出啦。

係咩!!!!?
但係新機唔會好貴咩

正路就應該今個月至下月頭左右出,同埋早買早享受新 model 你想會有幾平,想平就出街刮下有冇上一代舊 model。

姐係x t10?
但係xt 10 太細部,我試過,唔係幾好拎
岩岩打過去一間話如果今日佢個客唔去買嘅,部機就可以留比我,睇下聽日點啦。。。
間間都話冇曬貨
定係我買xt2 2手?
會唔會貴好多

http://price.com 不嬲都不能盡信,好多時都好唔 update。

其實會唔會有d 冇係price 講野嘅鋪頭反而有貨

打電話去所有舖頭問
大行冇就打去樓上舖
price.com不嬲都唔準

另外我上網都見有人放XT2連1855
但個價錢比起全新唔係平好多
你自己衡量下
現有10-24 18-55 50-140

想入16 1.4 求仙人指路

巴打你連恆定長炮都有
唔洗我地指路啦下嘛

其實我都係9UP下 得閒出去帶佢返屋企
月尾買xt-2

銀色好靚
不過貴好多
月尾買xt-2

銀色好靚
不過貴好多

不嬲都貴。
有冇巴打有用peak design slide lite
覺唔覺有啲粗?
覺唔覺有啲粗?

yes 大粗
lensmate thumb rest 邊度有?
覺唔覺有啲粗?

leash 好d?
有冇巴打係三陽買過鏡
張保養證冇chop到印係唔係即係冇保養
但係佢又寫一年保
有冇巴打係三陽買過鏡
但係佢又寫一年保

我支S12喺三陽買
兩年保養
有冇巴打係三陽買過鏡
但係佢又寫一年保

岩岩買完
兩年保
有冇巴打係三陽買過鏡
但係佢又寫一年保

岩岩買完
兩年保

水貨呢?
想請教各位巴打一下,
最近想入枝定焦鏡,用緊XT10
主要用黎影人(半身)同玩具,價錢$2000左右
有冇咩好推薦?巴打亦可再推薦啲超出預算既鏡(等我遲啲再入)
麻煩晒各位
想請教各位巴打一下,
麻煩晒各位

XF 35 f2
想請教各位巴打一下,
麻煩晒各位

XF 35 f2

唔該巴打
我網上睇過好似幾正咁
我有朋友推薦話買50mm鏡,呢枝35都ok?
想問各位
剛剛入手x-pro2,想買兩張sd 卡
有無咩牌子好推薦
之前用緊普通toshiba 卡64gb

用緊Lexar professional

Lexar

用緊1000X
想請教各位巴打一下,
麻煩晒各位

XF 35 f2

唔該巴打
我網上睇過好似幾正咁
我有朋友推薦話買50mm鏡,呢枝35都ok?

初初玩定焦基本上所有地方都會叫你買呢支。
一手平二手更平貨亦好多
呢支等效焦距差不多50mm, 散景亦討好
唯一注意下最近拍攝距離下可能要收一至兩級光圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞