[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
eng for business communication邊個tutor掂?
Cciv王景松o唔ok?

佢勁好 好肯答學生問題,啲要求都算清晰
比左A-我
想問下institutional exchange interview洗唔洗著西裝

Smart casual
有冇人讀過GE 2130? 伏唔伏?
有冇人apply過CB 個YSP?? 想知test呀group interview個d易唔易pass

同埋想知佢係咪好很多compulsory activities
成個week 1 冇返過學
幾經辛苦終於賣甩幾件free rider
做咩題目無意見
做咩角度無意見
幾時開會無意見
改完啲嘢無意見
咁相信我另覓一組都無意見

正確態度

正確態度
我識好多人包括我都成日走week1去旅行

正確態度

有grpmate 咁點算

人就坐係度 電腦上連登

正確態度

我之前2個sem都5科core唔洗搵grpmate
一係就同fd Reg左同一科ge
有冇人apply過CB 個YSP?? 想知test呀group interview個d易唔易pass

同埋想知佢係咪好很多compulsory activities

yr1個korea trip易唔易去
有冇人讀過global hrm
有冇巴打推介有咩GE好讀好grade
Green Econ伏唔伏 好多人搶住揀 Full晒

冇econ 底,又無興趣,就唔好讀

利申C+
有冇巴打推介有咩GE好讀好grade
Green Econ伏唔伏 好多人搶住揀 Full晒

冇econ 底,又無興趣,就唔好讀

利申C+

Holy shit
Professor 上堂串9學生係咩心態

more, share to secret as well

details
有冇人試過成功轉department?
如果bba 既is想轉accountancy gpa大概要幾多?

正確態度

Wk2先分組都未遲

好驚冇組😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞