[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係咪得少數人(我)唔想去exchange咁 成日覺得要離開屋企好耐好唔想 transfer credit又難

一樣原因,想又唔想
遲下報左summer,短短地可以既

報左summer邊個
exchange要考慮好多野

覺得自己未handle到異地生活咁耐 人生路不熟

又要擔心洗費
雖然exchange好似可以掉低香港既麻煩事去睇下個世界 但係屋企都有負擔咖
係咪得少數人(我)唔想去exchange咁 成日覺得要離開屋企好耐好唔想 transfer credit又難

一樣原因,想又唔想

報左summer邊個

Cb summer program

義工定俾錢個啲
Exchange姐 使唔使咁緊張

一樣原因,想又唔想

shitty毒撚

屌屌屌垃圾到要開分身

一樣原因,想又唔想

shitty毒撚

屌屌屌垃圾到要開分身

笑話一則:shitty仔話人辣殺

一樣原因,想又唔想

shitty毒撚

屌屌屌垃圾到要開分身

又真係似屌屌屌
CSE send 咗email 話有exchange offer

點解可以咁快
巴打gpa好高
CSE send 咗email 話有exchange offer

點解可以咁快
巴打gpa好高

應該係因為I level + college level 都有offer 佢要send email 嚟問你要邊個 所以要早過aims通知

一樣原因,想又唔想

報左summer邊個

我一直冇諗過要去

一樣原因,想又唔想

shitty毒撚

屌屌屌垃圾到要開分身

又真係似屌屌屌

Show Blocked User - 守門員曹永廉
唔使煩

點解可以咁快
巴打gpa好高

應該係因為I level + college level 都有offer 佢要send email 嚟問你要邊個 所以要早過aims通知

這些機會。。。

點解可以咁快
巴打gpa好高

這些機會。。。

gpa 3.7UP

這些機會。。。

巴打揀咗咩

點解可以咁快
巴打gpa好高

這些機會。。。

gpa 3.7UP

又無咁誇
應該無i lv既offer

不過無所講 最多下年再報
cb3800點解係11同18號
no offer
no offer

Pending ?
no offer

Pending ?

Pending唔係即係no offer咩
no offer

Pending ?

應該個個都係pending
no offer

Pending ?

應該個個都係pending

咁不如唔好轉pending啦
City有無資源係for搵gradjob
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞