[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇巴絲讀system engineering?
想問下有冇人non jupas入黎year1?
同埋大概讀d咩?

Non-jupas year 1 應該都係讀 common core
例如 MA1200, MA1201, CS1201, AP1201, BCH1100 etc...

巴打有冇識人non jupas 入黎讀year1?

我就是一個例子

屌你老味tran 得果9cred
其實summer exchange 多唔多人報

同問

我同我兩個frd報左class個個summer school
仲未有消息

CALIS?
同埋大概讀d咩?

Non-jupas year 1 應該都係讀 common core
例如 MA1200, MA1201, CS1201, AP1201, BCH1100 etc...

我就是一個例子

屌你老味tran 得果9cred

所以我決定重新開始,爆GPA 簡 major
cb2100好難啊 我同學話mid term好易同chapter4打後其實唔難 但我發覺chapter4,5係仲難好擔心個mid term

下星期就mid term

agger
cb2100好難啊 我同學話mid term好易同chapter4打後其實唔難 但我發覺chapter4,5係仲難好擔心個mid term

agger

FA都話難
做晒佢叫你做果d數去考實無死
最重要緊係揀Miss Lau做tutor
又好人樣都唔錯
想問如果想sit palsi堂,知唔知邊度仲有得睇時間地點
樓上係咪有巴打想知non jupas yr1 seem 讀咩呢

其實同jupas 入冇分別
只係有科tran 到

利申 今年non ju yr1

asshole仔進化

shitty仔

除左網上踩人仲識得d咩?

阿曹永廉你好撚煩 煩撚過屌屌屌 都唔知係咪分身黎

已經 block柒左佢,成個戇鳩仔咁
同埋大概讀d咩?

我就是一個例子

巴打可唔可以telegram傾?
https://t.me/warriors739

agger

FA都話難
又好人樣都唔錯

FA都難
利:好憎acct dse lv1, FA C-

agger

FA都話難
又好人樣都唔錯

FA都難

希望今次FA條curve唔太高

agger

FA都話難
又好人樣都唔錯

FA都難

希望今次FA條curve唔太高

冇可能唔高,真係會有人考到滿分的
讀緊Y1 想問下入咩學會係可以充實一下大學生活

認真要睇你嘅興趣
想玩 drama 嘅可以入 dram soc,跳舞就 danso,義工有崇德、社團、扶輪、AYP
又有唔同運動學會(校隊果啲我唔熟啦)

總之唔好上莊 可免則免
今日終於食得番火車站個糖蒽餅

總之唔好上莊 可免則免

上莊悔終生
有冇elc既人一齊互做問卷?

elc 已經進化到做問卷
定係我唔記得左要做?
利申舊制

舊制既我都無做過問卷

要做一個research project 2人一組
上堂淨係教點做 project
對英文無幫助

carry緊組員

互做interview得唔得

認真要睇你嘅興趣
想玩 drama 嘅可以入 dram soc,跳舞就 danso,義工有崇德、社團、扶輪、AYP

有fd叫去玩划艇 話划艇先係真正大學生活

總之唔好上莊 可免則免

上莊悔終生

上唔上莊就視乎個人能力同莊員質素
不過shitty仔咁辣殺 就梗係唔好上莊啦
完全唔知自己讀左咩黎
利申:SEEM final year
點解周圍d廁所封晒d尿兜?

AC3 d 玻璃門有一半都封晒?

成個campus 都霉霉爛爛
點解周圍d廁所封晒d尿兜?

AC3 d 玻璃門有一半都封晒?

成個campus 都霉霉爛爛

因為shitty仔無J用
用唔着尿兜
所以先封曬

認真要睇你嘅興趣

有fd叫去玩划艇 話划艇先係真正大學生活

下年都想玩rowing
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸
完全唔知自己讀左咩黎

想問出到黎可以撈咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞