[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

下面果張右二好pure好true

你肯定下邊右二好pure好true

係呀女果排

Sor我諗我同你左右既概念唔同

Department唔係先至最易有offer咩

我department 最好係德國 但我對college level果間有興趣啲 但好似三個lv都要填哂?

bch?

唔係啊

我department 最好係德國 但我對college level果間有興趣啲 但好似三個lv都要填哂?

我上次淨係報左institution同college 最尾出institutional offer 不過果陣我dept已經過晒second round

絲打最尾有無去

我上次淨係報左institution同college 最尾出institutional offer 不過果陣我dept已經過晒second round

絲打最尾有無去

屌 ma1201 cancel左6堂lecture
點知琴日咁岩問起fd 先知得我個session係咁

咁正
想問下如果FYP咩Grade都改變唔到個hon
係咪已經變左唔重要

LT7
已轉sit其他professor

其他professor係咪教得好過佢

我想問下兩種寫法係咪都岩架
(因為 i j k 係unit vector,個magnitude 係1?)
ap1201係教用^
ma1201又轉左用下面

(因為 i j k 係unit vector,個magnitude 係1?)
ap1201係教用^

係咪 phy 同 math 個 concept 唔同呀
利申已經唔記得晒

LT7

我都係LT7 但一堂都未上過
想問咩事

ap1201係教用^

係咪 phy 同 math 個 concept 唔同呀
利申已經唔記得晒

以我理解應該係一樣 同埋ma個professor好似都會咁寫
但note同tutor都係下面寫法

LT7

想問咩事

你無check email?
cancel左12個鐘既lecture

LT7

想問咩事

唔見有喎
你係邊個session? 我係CB1

想問咩事

唔見有喎
你係邊個session? 我係CB1

無野啦 我係CF1
個professor又唔係教得特別快
真係唔明點解我個session可以少成12粒鐘

絲打最尾有無去

絲打果時institution出左邊間
有無巴打知27號年30係唔係假期

yes

係咪MA1201 CA1 或者 CE1 ?
如果係就好正常,因為呢兩班人全部有M2 底同MA1200 A range,佢 expect 會教得快啲

好驚無得後補 我想報果間又睇唔到department quota 好驚多人爭

MTE?

ap1201係教用^

無記錯嘅話係有3種寫法
你講頭2個 仲有個係用粗體
用邊個都得因為prof一定睇得明 我就用慣向右嘅箭咀
大家好好珍惜AIMS 咁多間u AIMS真係好好用
有冇人今日in左GWAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞