[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Shitty post過左add drop竟然無死到 連登果然係多mk

今日好似少人咗好多
9點堂white zone電梯都唔使排隊

走堂瘋狂假期
CSE的BCH終於就黎結束使命 將會改做Dept. of Chemistry
In shitty sci we trust!
走左聽日2個鐘就今日開始放假

走吧
利申今日開始放,唔使走堂

走吧
利申今日開始放,唔使走堂

我要返埋聽日,計attendence
有冇人讀SEEM?
呢科讀d咩
有冇伏

唔知讀咩

伏在唔知出黎做咩
利申 新制

就係因為夠頹 所以呢個department個個course都勁hea勁少野做 比grade又鬆手 上個sem有個course 2份lab report已經係全部ca分 考試題目全部翻炒past paper

After

今日上堂seem 字頭嘅lecture

上完先知原來lecture 都可以早放成粒鐘

癡撚線
今日大量人走堂
今日大量人走堂

我相信下個星期五都係
今日大量人走堂

我相信下個星期五都係

遲啲 week 13 又係星期五六比 Easter Break 斬開左 到時又係大把人走堂
下星期五六堂係咪當成week3上?
有冇人講下summer 煙腸
有冇人exchange funding拎過Joseph lau或者教育局嗰個?
想知會唔會exchange前過全數?
有冇人exchange funding拎過Joseph lau或者教育局嗰個?

JL出發前比8成 番黎比埋剩底2成

唔該晒
下星期五六堂係咪當成week3上?

Yes

唔該晒

攞grant 係咪就一定申請到?

唔該晒

攞grant 係咪就一定申請到?

識人攞full grant GPA啱啱係minimum requirement都拎到
緊急!!
有無人識事主呀!! 唔好呀!!!!

https://www.facebook.com/CityUSecretsPage/posts/990581724409584
緊急!!

https://www.facebook.com/CityUSecretsPage/posts/990581724409584

又係政政
緊急!!

又係政政

個professor勁仆街喎 硬係要同個學生作對咁 都唔係真心為自己學生好既
知唔知講緊邊個professor
小弟year1,諗緊major揀econ定fin,我問friend全部都話econ感覺好乞食,有冇ching可以分享下econ會唔會好伏或者難跟得上
唔記得交學費點撚算
緊急!!

唔記得交學費點撚算

交多幾%學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞