[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有無師兄師姐知道CB2300 Management Jenny LEE同 Ziwei WANG 比grade好唔好

你而家係邊日上 星期一嗰個有啲伏咁

我又係2300不過星期三
有無師兄師姐知道CB2300 Management Jenny LEE同 Ziwei WANG 比grade好唔好

冇位調 好sad
有無人讀過GE1216同GE1125?
因為想reg嗰啲都reg唔到 然後亂reg咗
有無人讀過GE1216同GE1125?
因為想reg嗰啲都reg唔到 然後亂reg咗

同求 1216
BBA college elective 有冇人讀過business discovery method
好唔好讀
呢度有無人試過formal appeal grade? year1心郁郁想appeal但又唔清楚詳細做法係點
cb2100係咪一定要買佢本書

有得揀咩
開sem就dead左
English for business communication
Mark HEBBLETHWAITE
有冇人知道依個比GRADE好唔好

就係即刻將星期一個個王龍 轉左去jenny 唔知道伏唔伏

我都係星期三 三點

就係即刻將星期一個個王龍 轉左去jenny 唔知道伏唔伏

點伏法啊??

上網睇唔到feedback 好驚係killer
English for business communication

上Ge 指南睇到佢比grade 好伏

我都係星期三 三點

讀minor係咪好on9

無記錯cert都唔會show
d人多數為興趣+填free electives (因為有d科你唔讀minor真係唔會讀到) 有d就為大日轉科幫
ge2122 大家點睇

d人多數為興趣+填free electives (因為有d科你唔讀minor真係唔會讀到) 有d就為大日轉科幫

Add左minor 但諗諗下驚影響我grad 個hon
如果一個course都無讀又drop 左佢得唔得

Add左minor 但諗諗下驚影響我grad 個hon
如果一個course都無讀又drop 左佢得唔得

呢個唔知喎 淨係知未讀完minor quit, 讀左的minor course會自動變free elective
呢度有無人試過formal appeal grade? year1心郁郁想appeal但又唔清楚詳細做法係點

上Ge 指南睇到佢比grade 好伏

依個我睇過
所以想知其他巴絲點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞