[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我year1 asso business
想問下BSc Computational Finance係讀D咩
N賤仔留名
有冇人讀advanced sas
份Assignment

普通SAS已經讀到屌屌聲
無人推

week 6 三個mid term

hi

Wk7同一日有兩個midterm,今日先正式清哂2月所有assignment,依家先開始溫,好有罪疚感

絲打加油
我都係死返去做 fyp 先
有冇人讀advanced sas
份Assignment

普通SAS已經讀到屌屌聲

今年base sas聽講影左好多架啦喎

今年base sas聽講左好多架啦喎

但我之前讀呢屌
知唔知shitty apply eaa工嘅密碼係邊度搵

我都想知

我都想知

我之前 apply 唔係用 city 個密碼

我都想知

shitty 垃撚圾

我都想知

今年冇呢支歌仔唱試過入cu同ied個密碼跟住打個人資料時會話你唔係該校學生
有冇人知ee2311 計分?
無上tutorial 佢出email提我返
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

我都想知

今年冇呢支歌仔唱試過入cu同ied個密碼跟住打個人資料時會話你唔係該校學生

屌我原本都想問你地
人地cu poly ied出晒喇 琴日一早申請晒做marking assistant
我眼鳩白白望住佢地 自己連個account都無呀屌 上網搵極都無 死仆街
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

點解我唔明
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

點解我唔明

唔怕
因為我都唔明
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

點解我唔明

唔怕
因為我都唔明

摸枱面個杯沖定左既檸蜜發覺唔夠熱 沖過杯比佢
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

點解我唔明

唔怕
因為我都唔明

邊位姓鄧既巴打係旺角地鐵站跌咗銀包
https://lihkg.com/thread/120356/page/1?ref=ios

有無識人跌左?
係ac2叫熱檸蜜
水吧阿哥摸下枱面個杯
竟然沖過杯檸蜜俾我

點解我唔明

唔怕
因為我都唔明

ac1個種擺成日 唔凍唔熱檸蜜
有冇人知exchange interview問咩?
有冇人知exchange interview問咩?

NUS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞