[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Sem Exchange gpa大概要幾多

Ps: engine仔
Exchange唔係個個岩去

有咩人唔岩

內向既人 差啲做左啲返唔到轉頭既事

Home sick然後自殺?

外國人自己一個圈子 大陸人自己一個圈子
果度又冇乜香港人 每日落堂就係返房對住四面牆
讀書果度附近又乜都冇
自然就成日搵係香港既女朋友
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開
凌晨爬左出房露台差啲喺露台跳左落去
最後諗起屋企人都係冇跳到落去

巴打保重
你地覺得cb2400難唔難

田絲召喚

我覺得唔難 不過都已經好多年前,year 1 sem A讀有A-
個時係ho to ming教lecture,其實聽佢講幾易明
Peter jor就係tutor,好好人,教得易明,唔明講到明

依加唔同喇,得lecture冇tutorial
之後啲lecturer 又教得麻麻
dse冇讀過嘅會難跟

所以死緊

cs1102??有人mid term 58/60 但最後都係c+
好多人都話final好難 但我讀過ict 覺得份卷仲易過dse ict

CS1102 midterm 容易 final 難

點難法
會點出

Cs1102 淨溫書唔夠

咁要點搞
睇埋YOUTUBE?

我個人認為你如果平時有玩開砌機會易高分
考試有d野lecture notes無
我mid term 50/60
final食電腦常識老本 最後b+

巴打有冇sources 唔想爛grade

路過比多少少資料
我mid term中位數唔突出
final 剩做文字數字題 , programming 空晒0分
最後B+

田絲召喚

我覺得唔難 不過都已經好多年前,year 1 sem A讀有A-
個時係ho to ming教lecture,其實聽佢講幾易明
Peter jor就係tutor,好好人,教得易明,唔明講到明

dse冇讀過嘅會難跟

成個CB2400最有用就係份tutorial notes
搵下巴打睇下仲有無keep d tutorial notes好過喇

有咩人唔岩

讀書果度附近又乜都冇
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開

好彩無去 同樓主一樣的人

有咩人唔岩

讀書果度附近又乜都冇
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開

捱到返左黎香港之後叫好啲
但有時會有一剎自殺既念頭
有時係又一城行下行下會諗不如一下跳落去就算
其實我都好驚
好似有個計時炸彈咁跳下停下
唔知幾時會爆

田絲召喚

dse冇讀過嘅會難跟

成個CB2400最有用就係份tutorial notes
搵下巴打睇下仲有無keep d tutorial notes好過喇

2400靠Ho Wai Ho A+

有咩人唔岩

讀書果度附近又乜都冇
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開

其實我都好驚
唔知幾時會爆

有無揾SDS?

有咩人唔岩

讀書果度附近又乜都冇
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開

其實我都好驚
唔知幾時會爆

有無揾SDS?

CS1102 midterm 容易 final 難

點難法
會點出

Cs1102 淨溫書唔夠

咁要點搞
睇埋YOUTUBE?

我個人認為你如果平時有玩開砌機會易高分
考試有d野lecture notes無
我mid term 50/60
final食電腦常識老本 最後b+

巴打有冇sources 唔想爛grade

路過比多少少資料
我mid term中位數唔突出
final 剩做文字數字題 , programming 空晒0分
最後B+

無source
我同樓上掉轉 空左計數有做programming一樣b+
https://lihkg.com/thread/152960/page/1
新 post

shitty post非exam add/drop period竟然何爆post 世界變
https://lihkg.com/thread/152960/page/1
新 post

shitty post非exam add/drop period竟然何爆post 世界變

Shitty
有無人讀過LT2201...點解咁多野做 最緊要易唔易靚grade
新 post

Shitty

全賴我地

有咩人唔岩

讀書果度附近又乜都冇
最後佢頂唔順話同我分手
跟住果陣搵唔到人傾訴
積埋積埋諗唔開

其實我都好驚
唔知幾時會爆

有無揾SDS?

冇女朋友唔驚啦
Cs1102 final易到嘔 條curve勁高

上面有巴打話難喎

識人唔過3都去到歐洲

上面有巴打話難喎

溫一日就得 programming有上tutorial就得
Lecture咪記下搞掂

識人唔過3都去到歐洲

根本in得正正常常就去到歐洲

識人唔過3都去到歐洲

根本in得正正常常就去到歐洲

咁又真
不過GPA呢D越高越好啦
多D選擇
有D學校有D科會要求過3
英文太廢無得去英國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞