[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

揀groupmate真係抽獎一樣
揀D自己一個坐既一組以為佢係摺毒頹高gpa咩? 佢分分鐘hea過你

不嬲都冇樣睇
好彩我最多都係遇過一個做做下自己 drop 左科又唔講

有好多比較會打扮既都係中學讀名校唔小心衰左DSE入Shitty又或者係ad/hd升上黎 所以真係差極有個抱 除非真係報左好多soc又上莊
頹摺毒好多都伏

200% correct
想痴勁人真係冇樣睇,我以前如果唔識人同一班,就會同d樣衰既一組,多數同女仔,以為樣衰既人會得閒d讀書啦,點不知交垃圾,或者豬西咁蠢

但我自己本身識d人都係靚女,個個拍拖又返工咪一樣交足貨,我都係做過幾次project剔走d垃圾groupmate先夾到呢班人一齊

之前仲正,同著幾個本身唔識既靚仔靚女一組,我開頭都以為會地會唔做野,點不知落力過我多多聲,做野極度認真、超級快同高質素,結果齊齊輕鬆A range

揀groupmate真係抽獎一樣
揀D自己一個坐既一組以為佢係摺毒頹高gpa咩? 佢分分鐘hea過你

不嬲都冇樣睇
好彩我最多都係遇過一個做做下自己 drop 左科又唔講

freerider真係無樣睇架各位!!!!
我想問late drop會唔會好難
想drop一科之後個時間表就可以用黎番intern

為左intern而late drop咁癲?!

一科姐,都係3個cr,遲下輕鬆讀番啦
但intern機會難得,因為summer想用黎去study tour

問教你果個professor喇
可以既就搵佢簽名
係度問都無人可以100%答到你
想問 exchange 佢2月10收ielts
但我2月18先考ielts
(我認我衰唔早啲考)
仲交唔交得切?

下年請早
canvas係咪死左
點睇邊個係programme leader
canvas係咪死左

:o係 一直話我打錯密碼
連aims都入唔到

AIMS

AIMS

Program leader上city網搵
打你個科個judas code

AIMS

Program leader上city網搵
打你個科個judas code

ge course ?
想識同組既一個女仔
但上堂無咩同佢傾計 whatsapp可以點開場搵佢
canvas係咪死左

連aims都入唔到

AIMS都入唔到就應該係解未交學費喎
有冇爸打知道
外國大學 大概幾時收Ielts 成績
因為宜家exchange application個到
佢比我用英文course 成績去報
咁好彩上個sem 又讀左

我報college level
department 個職員話college level
同institution level比較下
外國大學通常都遲D 先收Ielts成績
但最好都係快D take 返佢
Exchange 係咪開始左interview
canvas係咪死左

連aims都入唔到

AIMS都入唔到就應該係解未交學費喎

唔關事 今日晏就1點-2點 canvas 同 aims都down左,好多人都入唔到
Exchange 係咪開始左interview

係 已經in左啲人啦
仆街 未交學費
要罰幾多
仆街 未交學費
要罰幾多

我交左都仲話我未交bor
有冇人讀SEEM?
呢科讀d咩
有冇伏

唔知讀咩

伏在唔知出黎做咩
利申 新制
做唔成PALSI leader

好多AP1201 section 都唔夠人而 cancel 咗

錢呀!!!!
仆街 未交學費
要罰幾多

行政時候呢
Shitty post過左add drop竟然無死到 連登果然係多mk
仆街 未交學費
要罰幾多

行政時候呢

間*
Shitty post過左add drop竟然無死到 連登果然係多mk

今日好似少人咗好多
9點堂white zone電梯都唔使排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞