[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
13醫隔離個career board咪有
其實summer exchange 多唔多人報

同問

早響啦 而家唯有等下年
又到sem中
大家走左幾多堂呀

星期五兩堂lecture week1返過之後冇再出現過
有冇人知exchange interview會問咩
上面好多巴絲問都冇人答
上面好多巴絲問都冇人答

Group discussion + group interview

組組都唔同

早響啦 而家唯有等下年

果日行過先望到 City真鬼馬
上面好多巴絲問都冇人答

因為無人知囉
利申: 無exchange
岩岩In完Exchange
佢會比個Topic你Discuss 20分鐘
跟住全組Present翻你地傾左咩 10分鐘
我個Topic係講ISIS
有無知scholarship interview 會問咩
初嚟報到 hello 各位四大嘅朋友
上面好多巴絲問都冇人答

我in過 institutional
九個人一組 首先一分鐘自介講點解報exch
跟住小姐討論 係情景題嚟
我嗰陣係問如果你去到嗰邊 會點同當地人介紹cityu
上面好多巴絲問都冇人答

Show QS ranking webpage on iphone
有冇人知Shitty d 廁所咩事?
差唔多成個ac1 d 廁所都封晒,剩番既都又臭又水浸咁
初嚟報到 hello 各位四大嘅朋友

有冇巴絲讀system engineering?
想問下有冇人non jupas入黎year1?
同埋大概讀d咩?
你老味今日去親啲男廁唔係執左就爆晒
你老味今日去親啲男廁唔係左就爆晒
上面好多巴絲問都冇人答

聽日in 好驚問到一題完全唔識既時事
上面好多巴絲問都冇人答

聽日in 好驚問到一題完全唔識既時事

快d追哂cable news佢
有冇巴絲讀system engineering?
想問下有冇人non jupas入黎year1?
同埋大概讀d咩?

我覺得係好hea既dept elogistics應該係全city最hea既major
mr richard fung講書講得好過好多professors 但又比好大自由d學生 workload又比勁少 出卷改卷鬆手到爆
最衰已經係最後一屆 新制已經無左呢科major
有冇人都一陣in exchange
Mentor Mentee Meeting 係咩黎

咪 即係你同你個mentor嘅meeting囉

咪 即係你同你個mentor嘅meeting囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞