[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Cb仲未出
唔收都會講聲架?

暫時未收到任何cb朋友有result
Cb仲未出
唔收都會講聲架?

CSE 效率真係高
Cb仲未出
唔收都會講聲架?

CSE 效率真係高

聽日出喇掛 星期5 briefing 咁遲咩
PENDING
Cb仲未出
唔收都會講聲架?

CSE 效率真係高

聽日出喇掛 星期5 briefing 咁遲咩

邊到講星期五briefing定間間唔同
想問下有無人去過Denmark嗰間DTU
想問下大慨去exchange 之前幾耐會知道你去嗰個sem 可以reg咩科
想問下有無人去過Denmark嗰間DTU
想問下大慨去exchange 之前幾耐會知道你去嗰個sem 可以reg咩科

好似可以上網睇佢有咩科有開?
但幾時知tran唔tran到就唔知
收到cb email話八號先出result
大家對於city新logo 有咩睇法

新不如舊

柒到乜咁,更加野雞
以前都話old school feel

成個campaign洗左七位數
其實都係利益輸送手段

叫佢食撚屎啦
仆街明明前年做過問卷調查要唔要轉logo
我記得好多人都填不支持
最後都係照轉

隻色其實我幾鐘意 但logo就....
大家對於city新logo 有咩睇法

新不如舊

柒到乜咁,更加野雞
以前都話old school feel

成個campaign洗左七位數
其實都係利益輸送手段

叫佢食撚屎啦
仆街明明前年做過問卷調查要唔要轉logo
我記得好多人都填不支持
最後都係照轉

隻色其實我幾鐘意 但logo就....

無設計可言

好慢

好慢

好似話得一條友處理所有application

好慢

11月就apply 仲耐過人1月

好慢

Send email嗰條友?
嘩 唔人道
見到田絲好有温馨既感覺,
由岩岩讀asso係高登問野到宜家黎連登
田絲我好愛慕你

竟然有人記得我

田絲,我係你啲屎
Sor!! 係 fans
田絲我好愛慕你

竟然有人記得我

田絲,我係你啲屎

田絲我好愛慕你

竟然有人記得我

田絲,我係你啲屎

印象中田絲gpa好勁
田絲我好愛慕你

竟然有人記得我

田絲,我係你啲屎

印象中田絲gpa好勁

爆4
利:田絲fans
田絲我好愛慕你

竟然有人記得我

田絲,我係你啲屎

印象中田絲gpa好勁

爆4
利:田絲fans

CB女王
我都想試下爆4
有冇人收到summer programme offer?
exchange有offer但又驚其他原因去唔到
成個人都好灰
exchange有offer但又驚其他原因去唔到
成個人都好灰

同我一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞