[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
City有無資源係for搵gradjob

AIMS係咪咁難搵?

Find a Job
(for graduates of full-time programmes until 31-Aug of the year following the graduation year)

再唔係上career center

jijis lor

唔係資源咩
between可以問下dept叫佢地invite alumni返黎講talk
City有無資源係for搵gradjob

AIMS係咪咁難搵?

Find a Job
(for graduates of full-time programmes until 31-Aug of the year following the graduation year)

再唔係上career center

因為我見jobplus得好少工所以想睇下city仲有無其他
Btw thanks
知唔知點shitty仔會比人笑? 其中一個原因係垃圾shitty secret

#city11675
"今日抆屎嗰陣,驚覺啲屎係黑色!!係黑過宇宙盡頭嘅黑!
我當堂懷疑自己心肝脾肺腎係咪出咗啲咩事,點解會痾咗啲咁邪惡嘅屎!?
諗真啲,吖屌,唔係喎,
應該係因為琴日食咗AC3個墨汁意粉 :0)"

post埋哂d狗屎垃圾
知唔知點shitty仔會比人笑? 其中一個原因係垃圾shitty secret

#city11675
我當堂懷疑自己心肝脾肺腎係咪出咗啲咩事,點解會痾咗啲咁邪惡嘅屎!?
諗真啲,吖屌,唔係喎,

post埋哂d狗屎垃圾

真係幾撚ON9
不過又幾正

#city11675
諗真啲,吖屌,唔係喎,

post埋哂d狗屎垃圾

真係幾撚ON9
不過又幾正

梗係要時不時post下啲笑話架啦
得閒笑下不知幾過癮
唔通日日係度投訴學校/設施呻功課多咩
Btw
Unexpected
Offer女神(守門員曹永廉)
仲有幾個一直都狙擊city 辛苦晒
Btw
Unexpected

連登仔逢紅必反 逢反必紅
Wfc
想問下有無人去過Denmark嗰間DTU
想問下大慨去exchange 之前幾耐會知道你去嗰個sem 可以reg咩科
其實reg summer sem洗唔洗比多期學費

full time學生唔駛

SUMMER讀個0CRED科玩下先
有冇人諗住summer sem學下語文(法/德/日/韓)?
係咪都係在aims照reg科就得?

利申:科工year1

唔怕爛gpa都可以玩下
入到去比人屈機
Btw
Unexpected

你係咪有病 我shitty grad

#city11675
諗真啲,吖屌,唔係喎,

post埋哂d狗屎垃圾

真係幾撚ON9
不過又幾正

得閒笑下不知幾過癮

呢d低級趣味笑話我真係笑唔出
成日filter正經post

SUMMER讀個0CRED科玩下先

讀科ge拉gpa
(不過gpa反而低左的大有人在)
Btw
Unexpected

我可以證明Un巴
Btw
Unexpected

你係咪有病 我都係shitty grad
Btw
Unexpected

收皮啦你條死垃圾
現實無存在感 所以要網上踩人黎拎
咁撚可悲比著係我就捐返入老母個西度過世啦

唔怕爛gpa都可以玩下
入到去比人屈機

法文同德文暑sem係開intensive, 一次過讀晒level 1,2 未學過可能會畀人屈機
至於日文level 1係唔拉curve, 應該唔會出事...

唔怕爛gpa都可以玩下
入到去比人屈機

法文同德文暑sem係開intensive, 一次過讀晒level 1,2 未學過可能會畀人屈機
至於日文level 1係唔拉curve, 應該唔會出事...

為拉gpa咪入language科
比班根本有底的仆街屈哂
Btw
Unexpected

收皮啦你條死垃圾
現實無存在感 所以要網上踩人黎拎
咁撚可悲比著係我就捐返入老母個西度過世啦

小妹都只係純粹好心
見你班shitty仔咁辣殺
所以先想嚟屌醒你哋

你呢種人肯定係成日比人睇唔起
所以先grad左仲要返嚟shitty po R存在感

#city11675
諗真啲,吖屌,唔係喎,

post埋哂d狗屎垃圾

真係幾撚ON9
不過又幾正

得閒笑下不知幾過癮

呢d低級趣味笑話我真係笑唔出
成日filter正經post

不過啲admin成日係又過濾唔係又過濾真係要屌 小圈子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞