[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔記得交學費點撚算

交多幾%學費

好似3定唔知4%
緊急!!
有無人識事主呀!! 唔好呀!!!!

https://www.facebook.com/CityUSecretsPage/posts/990581724409584

又係政政

個professor勁仆街喎 硬係要同個學生作對咁 都唔係真心為自己學生好既
知唔知講緊邊個professor

有焦慮症->DSE 入唔到CU->CITYU 人院->YEAR 1掛住玩->垃圾GPA->政政->爆15CRED->過ENS INTERVIEW->GPA REQUIREMENT MUST BE MET->唔上政政既堂,只爆其他->CORE肥左->APPEAL 其他科(意指佢其實唔只肥一科?)->其他人肯REGRADE->PROFESSOR決定比佢再QUIZ一次->去拎醫生CERTIFICATION(點解要拎,我唔明)->ENS勸呢科要拎到C->向PROFESSOR求C->問PROFESSOR幾時出GRADE->因為會對其他同學唔公平,唔比GRADE(老老實實我唔明點解唔比GRADE,唔公平係邊?EXAM唔係就應該係靠背書?)
條TIMELINE應該係咁?
緊急!!

https://www.facebook.com/CityUSecretsPage/posts/990581724409584

又係政政

個professor勁仆街喎 硬係要同個學生作對咁 都唔係真心為自己學生好既

有焦慮症->DSE 入唔到CU->CITYU 人院->YEAR 1掛住玩->垃圾GPA->政政->爆15CRED->過ENS INTERVIEW->GPA REQUIREMENT MUST BE MET->唔上政政既堂,只爆其他->CORE肥左->APPEAL 其他科(意指佢其實唔只肥一科?)->其他人肯REGRADE->PROFESSOR決定比佢再QUIZ一次->去拎醫生CERTIFICATION(點解要拎,我唔明)->ENS勸呢科要拎到C->向PROFESSOR求C->問PROFESSOR幾時出GRADE->因為會對其他同學唔公平,唔比GRADE(老老實實我唔明點解唔比GRADE,唔公平係邊?EXAM唔係就應該係靠背書?)

不如咁講 我有少少係過來人 佢掛住玩強大機會係對讀書的焦慮 根本係完全讀唔到 諗親都anxious
假設係咁 好似係
如果唔係 只好講 幫唔到
有無人識佢地
其中一個BCH(ESM) grad撚樣 另一個又係sci 仲有堆科工撚
https://lihkg.na.cx/thread/96428/page/18
https://lihkg.na.cx/thread/97620/page/1

又係政政

會唔會佢個quiz其實考得好差而佢又自覺良好咋
緊急!!

又係政政

佢攞醫生紙交俾prof for make up quiz
緊係唔公平啦,佢有多一次機會,多幾日時間背書喎,人地就成個exam period堆哂考試要揀科溫,同埋佢email過prof問過making,知到人地要theory,知埋要答咩對其他同學真係唔公平喎
佢當初yr1又要玩又要上莊係自己攞黎,考得差就輸打贏要,幫你唔係必然,佢原文都講過自己唔知發咩神經email prof個陣offensive, 搞到人地prof話唔再同佢傾
跟本成篇野自我中心到爆,連人地prof有兩個女既私事都攞埋黎講

緊係唔公平啦,佢有多一次機會,多幾日時間背書喎,人地就成個exam period堆哂考試要揀科溫,同埋佢email過prof問過making,知到人地要theory,知埋要答咩對其他同學真係唔公平喎
佢當初yr1又要玩又要上莊係自己攞黎,考得差就輸打贏要,幫你唔係必然,佢原文都講過自己唔知發咩神經email prof個陣offensive, 搞到人地prof話唔再同佢傾
跟本成篇野自我中心到爆,連人地prof有兩個女既私事都攞埋黎講

讀得政政 其實都知自己咩事
唔岩讀書又要玩轉系

好啦佢好彩有department收佢 但係15cred都可以炒成咁唔係你既就唔係你既

唔知點解佢咁厚臉皮 po上secrets

仲記得之前新聞賣 政政有人嫌冇前途直接quitU 去創業 月入好似仲唔錯有骨氣

讀得政政 其實都知自己咩事
唔岩讀書又要玩轉系

好啦佢好彩有department收佢 但係15cred都可以炒成咁唔係你既就唔係你既

唔知點解佢咁厚臉皮 po上secrets

仲記得之前新聞賣 政政有人嫌冇前途直接quitU 去創業 月入好似仲唔錯有骨氣

真係屌佢啊 我都係讀垃圾政政個陣exam period 3科連住考 我一晚溫一科炸 最尾都過到3 咁撚樣都炒根本係自己問題啦
有病個個都唔想架啦 係就休學休息下 等到好返晒先繼續讀 自己都講明all in or nothing 你博輸左自己又唔盡自己責任就咪撚搬個病出黎 要個世界圍住你黎轉 你得nothing係應得架
博輸左就諗下點反身啦
睇見一堆on9幫佢講說話就火滾
已沉
已沉

hi
已沉

hi

Hihi
已沉

hi

Hihi

Hi
已沉

hi

Hihi

Hi

Halo
打倒CityU secret霸權
https://lihkg.com/thread/102043/page/1

Support
打倒CityU secret霸權
https://lihkg.com/thread/102043/page/1

點解條女咁撚多secret 厹 幫手
好撚靚嫁?
有無相睇下
公平咩
我之前睇學校既紅色假期
今日返學 發現無人
原來仲放緊
我之前睇學校既紅色假期
今日返學 發現無人
原來仲放緊

我之前睇學校既紅色假期
今日返學 發現無人
原來仲放緊

睇portal 紅色28-31

無睇到lunar break
我之前睇學校既紅色假期
今日返學 發現無人
原來仲放緊

年初五你返d prof都唔肯返啦

年初五你返d prof都唔肯返啦

有wo
返到去
prof提醒我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞