[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問有無人會報下個sem exchange
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
同埋係咪依家要搵prof簽tran cred既野?
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會

好似可以用Dse成績報住先 再後補ielts

依加banl 係咪做左神科?

practical又比高登仔吹
acc就係人都知咩事 不停跌

ACC 發生咩事?
真係唔知

其實acc不斷跌 係咪主要因為入big4好撚辛苦?
有無巴絲聽日3點上business communication
個 tutor sarah sin好撚正
中東黑絲美女

而且幾好人亦都有心教
利申上sem UE佢教B+咗
有無巴絲聽日3點上business communication
中東黑絲美女

而且幾好人亦都有心教

好靚女啊佢
最尾果堂仲請我地食左幾粒金莎

利申 grade都ok, 拎b+
政政jj上堂無frd子悶撚到想死

都係政政一個人坐又係想死 不如做個frd?
中東黑絲美女

而且幾好人亦都有心教

好靚女啊佢

而家上佢堂好專心
過左add drop period

琴晚drop左科諗住頭先add科新 點知冇得add

而且幾好人亦都有心教

好靚女啊佢

而家上佢堂好專心

你們懂不懂規矩!?
唉屌 dept唔肯批exceed credit
Defer硬
有冇人試過成功轉department?
如果bba 既is想轉accountancy gpa大概要幾多?

Sunny應該最主要睇你acct course d分
唔夠course/分 佢一定串鳩你
如果你gpa夠高佢都會叫你take多d睇下點
巴打take左 FA MA同CA1未
我依家sem b岩岩先take左Fa Ma未take

巴打yr1
下個sem take埋Ma同Ca1先決定轉唔轉黎acct

收分不斷跌係班高登仔不停吹奏bom同banl搞到高分果班去番報
諗番幾年前既non ju post
Big4 cut人手shitty仔點夠同三大鬥

收分不斷跌係班高登仔不停吹奏bom同banl搞到高分果班去番報

依家做緊big4 非audit 其實city仔好多
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

IELTS 成績過咗 下星期一 deadline 都仲可以後補,最遲2月6號之前交去office

information session 有講

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

IELTS 成績過咗 下星期一 deadline 都仲可以後補,最遲2月6號之前交去office

information session 有講

呢個係科工條隊先係咁姐

依家做緊big4 非audit 其實city仔好多

想問巴打 做isa其實前景如何?依家我讀緊is 遲下會揀major 本身想揀isa 但最近開始想試下轉department轉去acc 可唔可以俾d意見

最後MS department變十大水泡之首

多謝高燈

多謝高燈

http://www.cb.cityu.edu.hk/ms/research_degree/docs/UTD_Table%201.pdf
今次唔係qs

btw

多謝高燈

http://www.cb.cityu.edu.hk/ms/research_degree/docs/UTD_Table%201.pdf
今次唔係qs

btw

Mkt class photo ?

多謝高燈

今次唔係qs

btw

右二好true好pure

今次唔係qs

btw

諗緊去唔去影

今次唔係qs

btw

諗緊去唔去影

你係男怕咩 無人會j你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞