[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
讀緊Y1 想問下入咩學會係可以充實一下大學生活

認真要睇你嘅興趣
想玩 drama 嘅可以入 dram soc,跳舞就 danso,義工有崇德、社團、扶輪、AYP
又有唔同運動學會(校隊果啲我唔熟啦)

有fd叫去玩划艇 話划艇先係真正大學生活

下年都想玩rowing

Everyone's 大學生活 is different
完全唔知自己讀左咩黎
利申:SEEM final year

巴打你有無做煙腸

有 不過做finance field
覺得呢行無咩出路
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

Service方面都唔錯

認真要睇你嘅興趣
想玩 drama 嘅可以入 dram soc,跳舞就 danso,義工有崇德、社團、扶輪、AYP

下年都想玩rowing

划艇
最後10漿!!!
firm多10漿!!!!
黎多10漿!!!
砌盡丫!!

過來人經驗
成件事好無技巧可言
你坐落去就淨係負責好似機械咁重覆
畀力 條艇就行
你勁啲廢啲 對成條8人艇係無影響

頂到盡咪話
8個人動作一致力量一致好需要技巧囉

我就唔識欣賞啦
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

yr1表示皮已收
有無人讀緊cs3402

認真要睇你嘅興趣

下年都想玩rowing

划艇
最後10漿!!!
黎多10漿!!!
砌盡丫!!

過來人經驗
成件事好無技巧可言
畀力 條艇就行

頂到盡咪話

我就唔識欣賞啦

巴打有無繼續玩緊划艇
召喚 城大正shitty 同 工程小毒男 巴打
居然去到3
好多shitty仔

你好

你好

想問你nonjupas d野
tg傾ok?https://t.me/warriors739

你好

tg傾ok?
https://t.me/warriors739

認真要睇你嘅興趣

下年都想玩rowing

划艇
最後10漿!!!
黎多10漿!!!
砌盡丫!!

過來人經驗
成件事好無技巧可言
畀力 條艇就行

頂到盡咪話

我就唔識欣賞啦

巴打有無繼續玩緊划艇

你聽我講到咁你覺得我仲有玩咩
不過有出過比賽既
想搵到team spirit 有同伴既感覺其實度度都有
唔一定要揀個咁辛苦 又爛手 又拉傷 又曬燶既活動玩
(頭盔先 呢個只係我玩左一年對划艇睇法 划會既人唔好屌得咁大力

認真要睇你嘅興趣

下年都想玩rowing

划艇
最後10漿!!!
黎多10漿!!!
砌盡丫!!

過來人經驗
成件事好無技巧可言
畀力 條艇就行

頂到盡咪話

我就唔識欣賞啦

巴打有無繼續玩緊划艇

你聽我講到咁你覺得我仲有玩咩
不過有出過比賽既
想搵到team spirit 有同伴既感覺其實度度都有
唔一定要揀個咁辛苦 又爛手 又拉傷 又曬燶既活動玩
(頭盔先 呢個只係我玩左一年對划艇睇法 會既人唔好屌得咁大力
有無人讀緊cs3402

功課就自己做啦
利申有Source對答案
CSE college level exchange 大慨幾時派result
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

yr1表示皮已收

巴打

除咗返學有女望下都唔知返黎有咩意義
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

係咪做financial planner
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

出返去啦死垃圾
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

係阿你又知既
唔好讀呢科阿
完全唔知自己讀左咩黎

巴打你有無做煙腸

覺得呢行無咩出路

係阿你又知既
唔好讀呢科阿

唔好放棄
巴打
有無人CVSE或者ACE?
又到左一年一度揀fyp嘅時間
有無人有揀fyp攻略

我唔想defer
有無人讀緊cs3402

功課就自己做啦
利申有Source對答案

唔係幾跟到
我仲要無讀data structures

你好

tg傾ok?
https://t.me/warriors739

我無 telegram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞