[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
area3 GE 要讀埋history

materials and civilization?

係呀 本來以為會有好多lab
點知佔一半係history

無lab架
我係area3人但都覺得呢科有趣 因為materials的演變確主宰左文明的進程
我讀個年科學館咁岩有materials展 我地就去左同要寫文
Quiz比少少心機(我次次都deadline fighter) 如果有essay都比d心機 最好融入埋自己的生活 A range就唔難 整體我覺得呢科唔算chur的

btw個教授有心的 唔明即管問 而且佢地係超有料 shitty的排名material sci係貢獻最多

今個sem 100% Quiz
60% monthly quiz
40% weekly quiz

而且啲quiz好易應該輕鬆A

無lab架
我係area3人但都覺得呢科有趣 因為materials的演變確主宰左文明的進程
我讀個年科學館咁岩有materials展 我地就去左同要寫文
Quiz比少少心機(我次次都deadline fighter) 如果有essay都比d心機 最好融入埋自己的生活 A range就唔難 整體我覺得呢科唔算chur的

btw個教授有心的 唔明即管問 而且佢地係超有料 shitty的排名material sci係貢獻最多

記住垃curve的
唔識做assignment點算

唔好交
冇人exchange interview ?
其實summer exchange 多唔多人報
大家覺得yr1 需唔需要報下city provide summer d job
想報dse閱卷助理,
到底shitty個學校pw收埋左係邊?
揾極都揾唔到
大家覺得yr1 需唔需要報下city provide summer d job

報出面d大陸intern
有錢可以報summer program

問其他同學囉
或者直接問教果個

Google!
想報dse閱卷助理,
揾極都揾唔到

我係拉把坐你隔離見你係咁copy前幾年既ac同pw都撞唔入
算啦 無架喇 人地中大理大教大晨早2月13號申請晒 eaa亦只會考慮早申請既人

一陣in
Exchange interview 咁簡單
求其up兩句都有得去啦
想報dse閱卷助理,
揾極都揾唔到

算啦 無架喇 人地中大理大教大晨早2月13號申請晒 eaa亦只會考慮早申請既人

雖然最後問人申請到,
但到底個pw係度揾出黎咖?認真問
想報dse閱卷助理,
揾極都揾唔到

雖然最後問人申請到,
但到底個pw係度揾出黎咖?認真問

巴打 可唔可以share
其實career果度貼左出黎
有冇人知ee2311 計分?
無上tutorial 佢出email提我返

無lab架

記住垃curve的

佢問埋啲毛喱頭問題
完全唔覺得係考緊material science
Titanic年份佢都夠膽問

無lab架

記住垃curve的

佢問埋啲毛喱頭問題
完全唔覺得係考緊material science
Titanic年份佢都夠膽問

屌 發生咩事

Career個網既邊度?
我逐個逐個制撞都揾唔到。。。
今年如果唔得,
下年都要知個pw係邊先申請到咖

Career個網既邊度?
我逐個逐個制撞都揾唔到。。。
今年如果唔得,
下年都要知個pw係邊先申請到咖

我都要知 見你係拉把撞黎撞去都唔得果陣我都想出聲問你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞