[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁得閒去ms dl圖再upload 過
想問有無人會報下個sem exchange
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
同埋係咪依家要搵prof簽tran cred既野?
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會

好似可以用Dse成績報住先 再後補ielts

好驚無得後補 我想報果間又睇唔到department quota 好驚多人爭
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

IELTS 成績過咗 下星期一 deadline 都仲可以後補,最遲2月6號之前交去office

information session 有講

我major好似無出email講有information session
咁得閒去ms dl圖再upload 過

佢首頁圖黎

收分不斷跌係班高登仔不停吹奏bom同banl搞到高分果班去番報
諗番幾年前既non ju post
Big4 cut人手shitty仔點夠同三大鬥

依家做緊big4 非audit 其實city仔好多

想問巴打 做isa其實前景如何?依家我讀緊is 遲下會揀major 本身想揀isa 但最近開始想試下轉department轉去acc 可唔可以俾d意見

留個tg我同你講 我做緊依行好窄好易自爆左

好靚女啊佢
最尾果堂仲請我地食左幾粒金莎

利申 grade都ok, 拎b+

而家上佢堂好專心

你們懂不懂規矩!?

我都係星期二三點

收分不斷跌係班高登仔不停吹奏bom同banl搞到高分果班去番報
諗番幾年前既non ju post
Big4 cut人手shitty仔點夠同三大鬥

依家做緊big4 非audit 其實city仔好多

想問巴打 做isa其實前景如何?依家我讀緊is 遲下會揀major 本身想揀isa 但最近開始想試下轉department轉去acc 可唔可以俾d意見

留個tg我同你講 我做緊依行好窄好易自爆左

我個telegram: seventwo3

Mkt class photo ?

右二好true好pure

下面果張右二好pure好true

你肯定下邊右二好pure好true
有冇mech/seem jj?
想問下大概呢兩科讀d咩同埋有冇伏

seem elogistic major d科應該係全cityu最易最hea 同埋可能係最後一屆比grade勁鬆手

MBE 今年開始有ME

利申:末代 MTE

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

IELTS 成績過咗 下星期一 deadline 都仲可以後補,最遲2月6號之前交去office

我major好似無出email講有information session

原來得科工人先收到 email 通知

MBE 今年開始有ME

MBE D Course
Sarah sin圖呢

好驚無得後補 我想報果間又睇唔到department quota 好驚多人爭

Department唔係先至最易有offer咩

MBE 今年開始有ME

入到去係咪要讀BIO

MBE 今年開始有ME

全部都係伏

原來得科工人先收到 email 通知

係咪淨係for你地 有無資訊係人院都有用

我department 最好係德國 但我對college level果間有興趣啲 但好似三個lv都要填哂?

我department 最好係德國 但我對college level果間有興趣啲 但好似三個lv都要填哂?

我上次淨係報左institution同college 最尾出institutional offer 不過果陣我dept已經過晒second round

bch?
exchange去支那會唔會好多人爭
exchange去支那會唔會好多人爭

會 認真 shitty出名多港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞