[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
讀structural野讀到想死
真係第一次見個professor又唔識教同份notes都係廢嘅

Building structural都係背到仆街
巴打CVSE

好耐之前有講過
如果你八卦問嘅話應該知道埋我yr幾

我唔8掛 唔知
其實summer exchange 多唔多人報

同問

我同我兩個frd報左class個個summer school
仲未有消息
允行巴打咩asso入黎?
cb2100好難啊 我同學話mid term好易同chapter4打後其實唔難 但我發覺chapter4,5係仲難好擔心個mid term

下星期就mid term

js1091

js1091

可唔可以TG傾?
warriors739

js1091

可唔可以TG傾?
warriors739

gay

js1091

可唔可以TG傾?
warriors739

gay

我唔識搵你 你可唔可以整條link比我禁去搵你

巴打有冇識人non jupas 入黎讀year1?

小弟NONJUPAS升Yr2 好少人升到Yr1
至少我唔識
基本上升yr1係咩都要讀 因為waive唔到
所以你睇翻正常Jupas yr1要讀咩就得

其實我唔係問要讀d咩course
我想知成科其實係讀咩
同埋出黎可以做咩同幾錢人工?

出嚟做system engineer
正常fg至少30k

睇完佢d course好似係同物流有關

你睇翻今年SEEM yr2 佢係有三個major
IEEM ELOG TQE
依家SEEM將三個合做一個MAJOR (SEM)
再開兩個Steam
所以依家SEM係咩都有
我覺得佢係傾向真係讀system engin 因為好多engin大路course都唔洗讀 電啊畫圖啊
不過我到依家都未知咩係System engine

星野源套劇好似係做system engineer? 姐係it狗既一種?

其實係咩system
It既system?

小弟NONJUPAS升Yr2 好少人升到Yr1
至少我唔識
基本上升yr1係咩都要讀 因為waive唔到
所以你睇翻正常Jupas yr1要讀咩就得

其實我唔係問要讀d咩course
我想知成科其實係讀咩
同埋出黎可以做咩同幾錢人工?

出嚟做system engineer
正常fg至少30k

睇完佢d course好似係同物流有關

你睇翻今年SEEM yr2 佢係有三個major
IEEM ELOG TQE
依家SEEM將三個合做一個MAJOR (SEM)
再開兩個Steam
所以依家SEM係咩都有
我覺得佢係傾向真係讀system engin 因為好多engin大路course都唔洗讀 電啊畫圖啊
不過我到依家都未知咩係System engine

星野源套劇好似係做system engineer? 姐係it狗既一種?

其實係咩system
It既system?

似係工業系統

js1091

可唔可以TG傾?
warriors739

gay

我唔識搵你 你可唔可以整條link比我禁去搵你

https://t.me/warriors739
有冇elc既人一齊互做問卷?

樓上係咪有巴打想知non jupas yr1 seem 讀咩呢

其實同jupas 入冇分別
只係有科tran 到

利申 今年non ju yr1
樓上係咪有巴打想知non jupas yr1 seem 讀咩呢

只係有科tran 到

asshole仔進化

shitty仔

只係有科tran 到

asshole仔進化

shitty仔

你讀咩u

只係有科tran 到

asshole仔進化

shitty仔

除左網上踩人仲識得d咩?

elc 已經進化到做問卷
定係我唔記得左要做?
利申舊制

定係我唔記得左要做?
利申舊制

舊制既我都無做過問卷

定係我唔記得左要做?
利申舊制

舊制既我都無做過問卷

要做一個research project 2人一組
上堂淨係教點做 project
對英文無幫助

只係有科tran 到

有冇telegram方便傾傾?
https://t.me/warrios739

只係有科tran 到

有冇telegram方便傾傾?
https://t.me/warriors739
有冇巴絲讀system engineering?
想問下有冇人non jupas入黎year1?
同埋大概讀d咩?

Non-jupas year 1 應該都係讀 common core
例如 MA1200, MA1201, CS1201, AP1201, BCH1100 etc...

我就是一個例子

只係有科tran 到

asshole仔進化

shitty仔

除左網上踩人仲識得d咩?

阿曹永廉你好撚煩 煩撚過屌屌屌 都唔知係咪分身黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞