[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
A+都冇palsi leader做

點先可以做到palsi leader?

會有email收話請你做
要有好成績先有機會收email

有無錢收先
A+都冇palsi leader做

點先可以做到palsi leader?

有無錢收先

佢好似係through CWS Scheme

有無錢收先

佢好似係through CWS Scheme

52蚊一個鐘 佢當一堂有三個鐘連你preparation
無知fm一問...如果想讀GE英文係咪一定要讀咗科EL0200A先?
無知fm一問...如果想讀GE英文係咪一定要讀咗科EL0200A先?

如果冇讀EL0200A但照讀GE英文會點?
頭先in完
想像中輕鬆

問左啲咩

霧霾呀
爸打聽日in?

你dse英文無4應該揀唔到GE英文 (好似係)要讀補底班

我有4, 但degreework話要Completion of EL0200A喎
聽日exchange interview 有d驚

有d咩exchange要咁早in

琴日In完

係咪CB?
聽講CB會早少少In

我有4, 但degreework話要Completion of EL0200A喎

咁奇怪。。。你最好打去arro問一問 一陣讀左年冤枉course就無謂

咁奇怪。。。你最好打去arro問一問 一陣讀左年冤枉course就無謂

收到 唔該巴打
睇下幾時死post
9點英文
9點英文

Hello my fd
想問下institutional exchange interview洗唔洗著西裝
好想掉cciv但廣東話堂全部full哂

頭先掉左另一科ge去四點,自制天地堂
有無人reg 左ge 1201?
Cciv王景松o唔ok?
想問下institutional exchange interview洗唔洗著西裝

BRO, ALL INTERVIEWS NEED SUIT

冇係大學in過 我太無知
有冇人apply過CB 個YSP?? 想知test呀group interview個d易唔易pass

in scholarship淨係著左smart casual

in scholarship淨係著左smart casual

點解你咁勁
Cciv王景松o唔ok?

理科人
功課/ present 俾較需要logical
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞