[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
啱啱好新 post 接近開 sem
20cre呀
就嚟開sem
過完week1會唔會好多位出返黎
想轉core section,塞死哂d time slot
有冇巴打推介有咩GE好讀好grade
Green Econ伏唔伏 好多人搶住揀 Full晒
呢個post應該好快會沉

有econ底輕鬆
不過curve目測頗高

有econ底輕鬆
不過curve目測頗高

個個話易 我相信應該要九成up先A
冇econ底會唔會好辛苦
下個sem要讀marco + green econ

有econ底輕鬆
不過curve目測頗高

個個話易 我相信應該要九成up先A
冇econ底會唔會好辛苦
下個sem要讀marco + green econ

有讀過micro的話輕鬆
但要A range就真係要花D功夫

1319 la good grade ar
好帖 推推推

1319 la good grade ar

睇ge guide就知好grade la
lm
ge2334 science vs crime好唔好讀?我冇science底

田絲你未grad咩
應該都係basic sci, 即係會google youtube到
同埋好似係Michael Lam教 佢好prof黎
再唔係遇到咩唔明上黎問
等睇個post過左reg科死
留名 竟然有新post
開sem都未出grade
星期1番9點 屌
星期1番9點 屌

同路
留名
星期1番9點 屌

同路

同路
ge2334 science vs crime好唔好讀?我冇science底

田絲你未grad咩
應該都係basic sci, 即係會google youtube到
同埋好似係Michael Lam教 佢好prof黎
再唔係遇到咩唔明上黎問

其實我都想問點解UNEXPECTED同田巴打都問呢D野
唔係GRAD左啦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞